Kena: Bridge of Spirits - nem lesz folytatás?

Ugyan még meg sem jelent a Kena: Bridge of Spirits, de nagyon úgy néz ki, hogy az esetleges sikerétől függetlenül se kap majd folytatást a játék. Legalábbis az Ember Lab társalapítói nem terveznek ilyesmit, ők inkább egy új játékon dolgoznának majd.

Többszöri halasztás után most szeptemberben végre megérkezik az Ember Lab játéka, a Kena: Bridge of Spirits, ami egy csodálatos mesebeli kalandnak ígérkezik, pazar látvánnyal és szerethető szereplőkkel.

És ugyan még nem jelent meg a játék, így fogalmunk sincs róla, milyen élményben is lesz részünk, úgy néz ki, hogy a stúdiót alapító Mike és Josh Grier a fogadtatástól függetlenül sem terveznek majd folytatást. Ezt egy, a SoulVision Magazine-nek adott interjúban árulták el.

A fivérek elmondták, hogy nem biztosak benne, hogy közvetlen folytatást kap majd a Kena: Bridge of Spirits, ők ugyanis inkább új játékok fejlesztésén szeretnének dolgozni. Azt viszont megerősítették, hogy nem akarják azonnal magára hagyni a cím univerzumát a premier után, így minden esély megvan rá, hogy más médiumokon keresztül bővítsék azt. És miután a stúdió korábban animációs filmeken dolgozott, nem lenne meglepő, ha valamilyen hasonló mozgóképes médium formájában bővülne majd a Kena világa.

A Kena: Bridge of Spirits szeptember 21-én jelenik meg PC-n (Epic-exkluzívként), valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

8 komment - szólj hozzá!