The Witcher: Ronin - irány a feudális Japán!

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Kickstarteren indított kalapozást a CD Projekt RED, a lengyel csapat ugyanis szeretne összehozni egy mangakötetet, amiben Geralt, a szörnyvadász ezúttal a feudális Japánba látogat el, hogy megtisztítsa a Yokai által fertőzött vidékeket.

A mangakörökben jól csengő Hataya által stilizált The Witcher: Ronin egy olyan történetet mesél majd el, amiben a szörnyvadász Geralt a feudális Japánban veszi üldözőbe a Lady of Snow néven is ismert Yuki Onnát.

A keménykötésű mangakiadványhoz a Kickstarteren keresztül igyekszik támogatást szerezni a lengyel stúdió. A hír írásának a pillanatában jócskán túlteljesített a Ronin-kötet ötlete, ugyanis a kicsit több mint 100 ezer dolláros kitűzött célnak már a négyszeresénél járnak, jelenleg ugyanis 423 768 ezer dollárt gyűjtöttek össze a rajongóktól.

A The Witcher: Ronin négy fejezeten keresztül meséli el Geralt Japánban tett kitérőjének történetét, mintegy 100, színes oldalon keresztül. Az alkotók emellett készítettek még három rövid, egyenként 15 oldalas kalandot is, amelyek mélyebb betekintést adnak majd a Ronin misztikus világába, de olyan ismert szereplők is felbukkannak majd ezekben a sztorikban, mint Vesemir és Yennefer. Ez utóbbit a gyűjtői kiadások vásárlói kapják meg.

A támogatók ezúttal is többféle kiadás közül választhatnak majd. Az alapcsomag 35 euróba kerül, ami magán a könyvön kívül egy képeslapot tartalmaz. A Deluxe Wanderer-féle, 50 eurós kiadás pedig egy plakátot is hozzácsap a csomaghoz. A 150 és 1050 eurós limitált kiadásokat már ne is keressétek, azok mind elfogytak.

5.
5.
Ooorky
Ez már mocskosul erőltetett.
4.
4.
Heldengeist
#1: Nagyon fájt nekik a CP2077 :P
2.
2.
DragonBleacPiece
Fogadok Geralt szexelni fog a Yuki-Onnaval,de nelegyen igazam.
1.
1.
Mindig szoktam pislogni, amikor az ilyen milliomos, vagy inkább milliárdos megavállalatok Kickstartert kezdenek. Persze lehet az is az ok, hogy felmérjék a keresletet. De akkor is lol és kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...