Jövőre érkezik Magyarországra az HBO Max

A WarnerMedia felkészült új streamingszolgáltatója, az HBO Max európai terjeszkedésére. A többlépcsős folyamat másfél hónap múlva veszi kezdetét, Magyarország 2022-ben kerül sorra.
  • Írta: gorien

Kommentek

#30
#29: És akkor mi lesz Miki pénzével, mikor adják meg neki?
#29
#28: Már vagy 2 hónapja véget ért a Barátok közt.
#28
#25: De jó neked. Én meg ezt a szar Barátok köztet nyúzom, mert nincs más, meg társasozom, jobb napokon párban. :)
#27
#26: Hogy miért áll fel neked ettől a stílustól azt nem tudom, de ha ez a fétised... Hát részemről ok
#26
#25: Jó de te fasza gyerek vagy, én meg proli aki kipörgette a Jóbarátokat hbo go-n aztán jövőre ránézek van-e vmi nézhető.
Sőt még a tesco-ban is szeretek céltalanul bolyongani kis kosárkával, mert így meglátok néha olyan dolgokat amik amúgy eszembe se jutnának.
#25
Én sosem gondoltam volna, hogy ilyen előfizetéses szarokért fogok fizetni, de aztán egyszer a TV csomag mellé adták a HBO-t ahhoz meg adták a HBO-GO-t. Na megtetszett, így azóta is a csomag része (bár hozzáteszem, húségidő lejárta után sosem újítok azonnal, így 1-2 hónap és felkeresnek, hogy hosszabbítsak már és akkor adják vagy én kérem és adják ajándékba) így szinte mindig ingyen jön ki. Nemrégiben meg lusta voltam PLEX-el bajlódni, aztán mondom kipróbálom a próbaverziót a Netflixen. A tartalom, valami brutális a minőség pedig kenterbe veri a HBOGO-t.

Így a Gamepassal és PSNow-al és a két TV-s előfizuval szarásig vagyunk játékkal és filmekkel. Mondanom sem kell, hogy mindent legalább felesbe valakivel (ja tényleg, youtube premium az ötödik) és még így sem járok havi 10 ezernél. Kell ennél jobb?
Az meg hogy kijön egy Tomorrow War vagy egy Boys évad és van egy harmadik szolgáltató, akire egy hónapra előfizetek és ledarálom amit akarok, nehogy ne érje már meg.
Szóval nem hülye aki tapsikol, csak okosan kell csinálni.
Olyan ez mint a tudatos vásárlás. Bolyonghatsz te a tescoba egy kis kosárral fél napig, míg én televerek egy nagyot 30 perc alatt, "kasszástúl . mindenestül" mert tudom mi kell nekem.
#24
Lassan de biztosan megértik itthon is hogy ha lopsz, akkor lopsz. Mindegy hogy talicskát, a szomszéd robogóját, téliszalámit a tecsóból, filmet vagy játékot.
#23
#22: #cringe
#22
#21: Én nem vagyok a faszod ,de vettem. Sima pendriveon szedem le mindig ms -tól a friss image-et. Cdkulcsot használom. Nekem ez a 40k volt a gaming warez befejezése miatti megtisztulás ára. Nekem ennyit megért annak a korszakomnak a lezárása.
#21
#20: Ki a faxom vesz ilyet?

Ha újra kell húzni eleve a legfrissebb image-et fogom letölteni az ms-től, nem vmi 1000 éves verziót rakok fel, hogy utána 6 napig update-eljen.
Ahhoz meg bőven elég a 300ft-os maláj cd kulcs meg 800ft-os kínai pendrive.
#19
#9: Haver 4 éve kivitte magával a pc-jét németbe, bepöccint, automatán indult a torrent, 20 perc múlva hívta a deutsche telekom, hogy fejezze be a digitális bűnözést különben kikapcsolják a netet, 2 napra rá meg jött a 800€-s csekk.
Azóta ő is okosabb, hogy odakint csak vpn-nel.
#18
#16: 40K-ért vetted a Win10-et? Azt hogy csináltad?
#17
#8: Nálunk azért szarják le, mert előre fizetsz sokmindenért. Minden tárhely árában amit veszel, már bele van építve az Artisjus jogdíja. Ezért van az, hogy nálunk a letöltés legális, a feltöltés nem.
#16
#13: Attól még hogy valakit nem ismersz nem kell hazudozni róla.

Zene mint warez mivan? Yt van akkor minek szedjek le bármilyen zenét? Ezt te se gondoltad át szerintem

Game warezt meg már leírtam nem egyszer de a kedvedért megint. Mióta megjelent a win 10 (amit megvettem 40kért) azóta nem warezoltam. Mivel éves szinten 100+ játékot lehet bundlekból ingyen beszerezni nincs rá szükség.Csak időpocsékolás lenne minden szempontból.
Tanulóként azért warezoltunk mert pénz nélkül igen nehéz lett volna kicsengetni azért a havi 8-10 játékért a kisebb vagyonokat amiket szinte stopperrel toltunk le és már indult is a következő. Most meg mivel melo van jó ha éves szinten max 30 játékot tudok végigvinni. Miközben mint írtam 100+ érkezik.. Ide minek warez? Hogy foglalja a helyet?Mert más értelme nincs.
Amit anno letoltam warezba idővel beszereztem eredetibe ugy is letoltam majd mikor lett magyarítása megint.. Nos ezt a 3 végigjátszást a warez elhagyása miatt nem kell megtenni.. Majd ami érdekel évek mulva már magyarul 1x letolom azt kész. (Persze ezek alol kivételek az ultimate kedvencem amiket rengetegszer végigviszek)

Sorozatot warezolok. Mivel melozok nem tudom nézni a tvben pl a mi kis falunkat, keresztanyut stb. De ezeket a honlapjukon se nézem mivel agybajt kapok a sok reklámtól ezért nem is nézek tv 1996 óta miota van pcm.
Netflix, hbo go az van de emellett van kb 300 sorozat ami ezeken nincs :)
#15
#9: Senki nem mondta hogy nem warezoltam. Nem kell hallucinálni.

Akkor nem tudom külföldön, hogy van ez mert sokan kaptak büntetést. Lehet régiókban eltér nem tudom

A büntetés meg azért volna jó mert többen visszaszállnának a földre a nagy arcukkal együtt..
#14
#9: Az tény, hogy Németországban törvénytelen a torrentnek az a módja, ahogy itthon megy. Ha lebukik az ember, szép összegű szerzői jogdíjat kell befizetni, de talán csak a megosztásért. Persze, ki lehet játszani a rendszert, pl torrent szerver béléssel.
#13
#10: Egyébként biztosra veheted ha az volt akkor most is az bármilyen mesét is kerít köré az 1 dolláros szarokkal. Minimum filmes sorozatos zenés tekintetben de játékokat sem zárnám ki bármit mond az ilyen, látványosan hazug fajta.
#12
#6: "nagy átlagban maximum 2 szolgáltatás az amire még hajlandóak az emberek előfizetni"
Hagy találjam ki nem a lányok az egyik igaz ?
#11
#10: LOL, na ilyen az igazi képmutató szarházi. De hogy mellé még hazugságot is terjeszt...
De nyilván a végeláthatatlan mennyiségű warez csapat köztük angolokkal németekkel oroszokkal lengyelekkel és még rengeteg nációval mind mind nekünk magyaroknak rakják fel a cuccokat a webre és nekünk üzemeltetnek olyan oldalakat is mint a crackwatch (épp szünetel) vagy az nfohump és társaik...:D
Meg ezért van tele az ncore külföldivel és ezért árulják rengeteg külföldi torrent adokveszek oldalon az ncore belépőket.:D

Azt hittem ma már nem tud feldobni semmi, de ez hogy küldik a csekket külföldön ha bármit warezolsz...:D