Újabb LEGO Star Wars-film jön a Disney Plusra

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney tavaly feltámasztotta a Holiday Specialt (legalábbis címében) a LEGO segítségével, idén pedig ismét összeállnak egy újabb film erejéig. A LEGO Star Wars: Terrifying Talesben az ijesztgetésé lesz a főszerep.

A tavalyi év után a LEGO Star Wars: Skywalker Saga az ideit is kihagyja, ám ahogy 2020-ban, úgy most is lesz egy Disney Plusra szánt LEGO-mese, hogy kárpótoljon minket. A Disney egy évvel ezelőtt a Holiday Specialt legósította, ám az alkotás szerencsére csak címben vállalt közösséget a híres-hírhedt, eredeti karácsonyi különkiadással. Idén egy másik ünnep, a halloween kerül terítékre, hiszen a Terrifying Tales inkább az ijesztgetésről szól.

Az október 1-jén érkező LEGO Star Wars-film története szerint Poe és BB-8 lezuhan a Mustafaron, ahol Darth Vader elhagyatott és lepusztult kastélyába tévednek – amit éppen afféle elvarázsolt kísértetházzá próbál átalakítani egy kapzsi hutt. Míg Poe a hely vendégszeretetét élvezi, három hátborzongató mesét hallgathat meg: egyet a fiatal Ben Solo és Ren találkozásáról, egyet Darth Maul és Grievous tábornok újjászületéséről, egyet pedig a vukimancsról, ami Luke minden kívánságát teljesítette.

A Terrifying Tales mögött ismét a Ken Cunningham-David Shayne páros áll, akik a Holiday Specialt is készítették. Az előző mesével ellentétben kevesebb, a filmekből átemelt szinkronhangolt találunk, de hallhatjuk majd Tony Hale-t Vaneé-ként, Christian Slatert Renként, Jake Greent Poe-ként, míg Matt Sloan egyszerre szolgáltatja Darth Vadert és az Uralkodót.

2.
2.
hoaw
Ez pont annyira kellett, mint a remake trilógia.
1.
1.
Geribácsi
Remélem csak trollkodás. Ez elképesztő kínos lenne ha igaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...