Diablo II: Resurrected - assassin és necromancer

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Kereken két hét múlva végre nekivághatunk a Diablo II: Resurrected végtelen grindjának, előtte azonban kénytelenek leszünk kiválasztani a legszimpatikusabb kasztot. A mai videókban az assassin és a necromancer száll ringbe a voksunkért.

A Diablo II: Resurrected premierjére készülve a Blizzard Entertainment trailergyárosai előálltak egy videósorozattal, amelyben egyenként bemutatták a legendás játék választható kasztjait. A barbariana sorceress, a paladin, az amazon és a druid rövidke klipjeit korábban már nálunk is láthattátok, ma pedig végre megérkeztünk a lista utolsó két alanyához is.

A Diablo II: Resurrected tábortüze körül álló (anti)hősök közül egy sem visel olyan sötét mágiát, mint a necromancer, aki egyenesen a halál erejét állítja szembe a pokol démonjaival. 

A necromancerhez hasonlóan az assassin sem nevezhető a csapat legvidámabb tagjának, a tőröket és karmokat viselő bérgyilkos ugyanis gyakorlatilag hobbiból gyűjti az áldozatai füleit. Az árnyékok közt meglapuló és óriási sebességgel támadó kaszt azok számára lehet igazán szimpatikus, akik kedvelik a mozgékony és halálos karaktereket.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre.

4.
4.
Parano1d
#3: Remélem darócba öltöztél, és hamut szórtál a fejedre ;)
3.
3.
szlav
#1: , #2: Megbocsáthatatlan hiba, lassan húsz év után összemosódott a Diablo 1 Rogue-jával, kérlek engedjétek el! :)
1.
1.
Khaszás
"és íjat viselő bérgyilkos" Lehet rég játszott az cikk írója :D Ez nem a D3 DH-ja :) Soha nem volt neki :) (persze rá tehető csak úgy mint bármelyik más karakterre de skillje nincs rá mint az amazonnak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...