Minden, amit a Far Cry 6-ról tudni érdemes

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb kiadós előzetessel jelentkezett a Far Cry 6. A bő hatperces videó alaposan kitér a játék legfőbb részleteire, hogy tisztában legyünk vele, milyen lehetőségeket kínál Dani Rojas gerilla-hadjárata.

Jövő hónapban megválthatjuk a jegyünket Yara szigetére, hogy szembeszálljunk Antón Castillo elnyomó rezsimjével. A véreskezű diktátor a szigetlakók életét is boldogan feláldozná azért, hogy felvirágoztassa a saját banánköztársaságát, így ránk hárul a feladat, hogy megszervezzük az ellenállást. Ahogy azt a legfrissebb előzetesben is láthatjuk, számos szövetségest magunk mellé állíthatunk a kalandjaink során, a vérbeli gerillák módszereit alkalmazva pedig az óriási katonai túlerő sem okozhat megoldhatatlan problémát.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Google Stadiára, illetve Amazon Lunára.

5.
5.
KopyAti
#3: Nem annyira rossz a DUNIA engine. Jól néz ez ki. Persze lehetne szebb ps5 ön, de prev genen ez teljesen elfogadható minőség, talán picit még jobb is.
3.
3.
Jani379
Megfáradt már a Dunia Engine szerintem. A játék ettől még jó lehet, csak jóval többet várnék ettől.
1.
1.
Geribácsi
Mióta coop lehetőség van a Far Cry-okban nekem sokkal szórakoztatóbb mint az AC széria.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...