PlayStation-konzolokra tart a MechWarrior 5

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A playstationös játékostábor lassan két és fél évtizede nem kapott tisztességes MechWarrior-játékot, ez azonban hamarosan megváltozik. A Piranha Games bejelentette, hogy PlayStation 4-re és PlayStation 5-re hozzák a MechWarrior 5-öt.

A MechWarrior 5: Mercenaries nem egy kifejezetten új játék, hiszen PC-n, illetve Xbox-konzolokon 2019 decembere óta elérhető az óriási harcigépekkel operáló lövölde, a PlayStation-párti játékostábor azonban nem volt ennyire szerencsés. A kékek legutóbb 1997-ben, az első PlayStationre kiadott MechWarrior 2: 31st Century Combat pilótafülkéjébe ülve játszhattak a széria egyik számozott darabjával, ez azonban most megváltozik.

A legutóbbi epizódot fejlesztő Piranha Games ugyanis bejelentette, hogy szeptember 23-án PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is átköltöztetik a MechWarrior 5: Mercenariest, illetve annak kiegészítőjét, a Heroes of the Inner Spherest, ráadásul a kooperatív mód teljes cross-play támogatást kap. A porttal egyébként az újgenerációs konzol játékosai járnak majd a legjobban, hiszen PS5-ön még a DualSense haptikus rezgését és adaptív ravaszait is támogatja a játék.

2.
2.
Stack
Számomra nem a küldetések jelentették a lényeget, hanem a gyűjtögetés és vadászat a különböző gépekre, felszerelésekre :)
Ebből a szempontbón nincs ok panaszra :)
1.
1.
Ooorky
Gyüjtök szinte mindent ami battletech, de ez vmi iszonyat gyenge, ~4 fajta random generált küldetés grindolása, szintlépéskor egy sztoriküldetés ami ugyanolyan, mint a többi, majd újabb grindolás.
Még szerencse, hogy gamepass-ban próbáltam és nem adtam érte pénzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...