Új kaszttal bővült az Aliens: Fireteam Elite

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Cold Iron Studios csapata nem ül tétlenül, máris élesítették az Aliens: Fireteam Elite első tartalmi frissítését. A gyarmati tengerészgyalogosok a Phalanx nevezetű új kaszttal erősíthetik az osztagukat.

Az Aliens: Fireteam Elite közel sem lett tökéletes játék, azzal azonban nem vádolhatjuk a Cold Iron Studios csapatát, hogy a premiert követően egyből magára hagyták volna a fejlesztésüket. A technikai problémák és a frusztrálóan hiányos matchmaking ugyan nem került orvoslásra, cserébe viszont útnak indult az első szezon, amely egy új kaszttal bővítette a játék amúgy is igen tisztességes repertoárját.

A tűzvonal élén álló Phalanx egy jókora pajzzsal védi meg önmagát és társait a savköpő xenomorfok és a fegyveres androidok támadásától. A csapat tankjaként funkcionáló új kaszt pisztollyal, illetve a CQW-kategória fegyvereivel felszerelve száll harcba, a Shock Pulse nevezetű képességével pedig biztosítja, hogy a közelről támadó idegenek kétszer is meggondolják magukat. Az új frissítés egyébként négy új fegyvert is hozott magával: az L33 Pike és a Type 88 a gépfegyverek kategóriáját, az N79 EVA Laser Handgun a pisztolyok tárházát, az L59 Minigun pedig a Demolisher nehézfegyverzetét erősíti.

Az Aliens: Fireteam Elite elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

5.
5.
xICEMANx
Nah ez elég pozitív számomra. Köszi szépen!
4.
4.
JohnSpartan
#1: Tegnap is csapattam haverral ès mèg most is hogy vègig vittem baromi jó! Mèg rengeteg hibája van (laggol ha hirtelen sokan vannak, beragadnak nèha az alienek ès nem tudsz tovább menni, a botok tènyleg nagyon hülyèk + mèg kell hozzá majd tartalom kèsöbb) szegènynek de, ezeket idővel simán lehet javítani.

Haverokkal nagy èlmènyt tud nyújtani a játèk, főleg ha szeretitek is az Alient. Ès ahhoz kèpest hogy fèláras játèkról beszèlünk teljesen vállalható grafika ès játèk mechanika terèn is. Kicsit WWZ, + GOW utánèrzete van de nekem az is tetszett. Mármint a WWZ... Mert szerintem a GOW-ot nem kell bemutatni. :)

A kèszitőknek mèg sokat kell foglalkozniuk vele de idővel baromi jo kis co-op horda lövölde lesz belőle.

Amúgy meg ne hallgass másra (rám sem kell...) :)
Csak objektívan álljatok hozzá hogy nektek megèri e.
3.
3.
Geribácsi
#1: Hali, nem rossz.
Azonban ha nem próbáltátok a Remnant from the Ashes-t akkor azt ajánlom elsőként.
Left for dead óta a legjobb coop lövölde.
2.
2.
Cole
#1: Én is épp ennek érdeklődtem utána ma, egyöntetűen azt kaptam, hogy nem rossz egy játék ez annak aki szereti a hasonlót, randomokkal is tudják ajánlani simán, 40 euróért jó vétel. Persze biztos van aki mást is mond majd, de engem meggyőztek, este behúzom aztán meglátjuk.
1.
1.
xICEMANx
Sziasztok, én egy pár napja tanakodok a megvételén, de annyira vegyesek a visszajelzések.
Légyszi mondjátok már el nekem, most tényleg annyira gyenge? De próbáljanak olyanok választ adni akik NEM SOLO-ban hanem haverokkal tolták/tolják...
Tényleg nem éri meg? Szeretném megvenni mert lenne is kikkel tolni, de úgyvannak vele Ők is, hogy ha én nem nagyon bólintok rá akkor nem éri meg elsem kezdeni... Kár hogy nincs "DEMO"...
Szóval? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...