Új kaszttal bővült az Aliens: Fireteam Elite

A Cold Iron Studios csapata nem ül tétlenül, máris élesítették az Aliens: Fireteam Elite első tartalmi frissítését. A gyarmati tengerészgyalogosok a Phalanx nevezetű új kaszttal erősíthetik az osztagukat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
Nah ez elég pozitív számomra. Köszi szépen!
#4
#1: Tegnap is csapattam haverral ès mèg most is hogy vègig vittem baromi jó! Mèg rengeteg hibája van (laggol ha hirtelen sokan vannak, beragadnak nèha az alienek ès nem tudsz tovább menni, a botok tènyleg nagyon hülyèk + mèg kell hozzá majd tartalom kèsöbb) szegènynek de, ezeket idővel simán lehet javítani.

Haverokkal nagy èlmènyt tud nyújtani a játèk, főleg ha szeretitek is az Alient. Ès ahhoz kèpest hogy fèláras játèkról beszèlünk teljesen vállalható grafika ès játèk mechanika terèn is. Kicsit WWZ, + GOW utánèrzete van de nekem az is tetszett. Mármint a WWZ... Mert szerintem a GOW-ot nem kell bemutatni. :)

A kèszitőknek mèg sokat kell foglalkozniuk vele de idővel baromi jo kis co-op horda lövölde lesz belőle.

Amúgy meg ne hallgass másra (rám sem kell...) :)
Csak objektívan álljatok hozzá hogy nektek megèri e.
#3
#1: Hali, nem rossz.
Azonban ha nem próbáltátok a Remnant from the Ashes-t akkor azt ajánlom elsőként.
Left for dead óta a legjobb coop lövölde.
#2
#1: Én is épp ennek érdeklődtem utána ma, egyöntetűen azt kaptam, hogy nem rossz egy játék ez annak aki szereti a hasonlót, randomokkal is tudják ajánlani simán, 40 euróért jó vétel. Persze biztos van aki mást is mond majd, de engem meggyőztek, este behúzom aztán meglátjuk.
#1
Sziasztok, én egy pár napja tanakodok a megvételén, de annyira vegyesek a visszajelzések.
Légyszi mondjátok már el nekem, most tényleg annyira gyenge? De próbáljanak olyanok választ adni akik NEM SOLO-ban hanem haverokkal tolták/tolják...
Tényleg nem éri meg? Szeretném megvenni mert lenne is kikkel tolni, de úgyvannak vele Ők is, hogy ha én nem nagyon bólintok rá akkor nem éri meg elsem kezdeni... Kár hogy nincs "DEMO"...
Szóval? :(