Nézd vissza a PlayStation Showcase-t!

Magyar idő szerint este tíz órakor veszi kezdetét a PlayStation Showcase, a Sony negyvenperces bemutatóműsora. Nagy bejelentésekre és régóta várt látnivalókra számíthatunk, kövessétek velünk az eseményeket!

Nem kell már sokat várni, és kezdetét veszi a várva várt PlayStation Showcase: magyar idő szerint este tíz órakor indul a Sony negyvenperces műsora, amelyben first-party és third-party PlayStation 5-játékokat fognak mutogatni. Mi a magunk részéről nagy bejelentésekre és fontos előzetesekre számítunk, érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket!

Arra, hogy a japánok nem aprózzák el a dolgot, több jel is utal. Egyrészt a műsor nem State of Play néven fut, vagyis a Sony is kiemelten kezeli, így valószínűleg tekintélyes mennyiségű puskaport fog ellőni a műsor alatt. Másrészt a cég korábban mindössze annyit szögezett le, hogy az új PlayStation VR kapcsán ne számítsunk infókra - vagyis minden más, akár az új God of War is terítékre kerülhet.

Akárhogy is, alább tudjátok élőben nézni a show-t, mi pedig a magunk részéről jövünk a hírekkel, ahogy tudunk. Jó szórakozást!

Update! A műsornak vége, felvétel:

10 komment - szólj hozzá!