Nézd vissza a PlayStation Showcase-t!

Magyar idő szerint este tíz órakor veszi kezdetét a PlayStation Showcase, a Sony negyvenperces bemutatóműsora. Nagy bejelentésekre és régóta várt látnivalókra számíthatunk, kövessétek velünk az eseményeket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Ragnarök ide vagy oda, számomra a legnagyobb meglepetés mégis a Forspoken volt. Ennyire dinamikus játékot ilyen küllemmel még nem láttam, egy kis Spiderman-es beütést is kiéreztem, ahogy mozog a csaj. Ráadásul ezen már érezhető a nextgen érzés.
#9
#5: Természetesen sokan szeretnének ilyen kaliberű játékot csinálni, de attól még fényévekre van az eredeti trilógiától.
Olyan mint az új tomb raider játékok, jó-jó, de azért rohadtúl nem egy uncharted.

Lényegében adhattak volna neki új címet és imán megállná a helyét, de a gow-hoz kb semmi köze a karaktereken kívűl.
#8
#3: "Gowon is látszik hogy cross gen vacak, kb mint egy dlc "

Szerintem is látszik rajta, hogy ez még nem egy nextgen cucc. Bár az állítólagos 40 órájával felöllem hívhatjuk dlc-nek is. Xd.
#6
Végre egy showcase ahol láthattunk gameplayeket is a bejelentések mellett.
GoW omg :DDD Nincsenek rá szavak.
Project Eve gyönyörűen fest, csakúgy mint a Forspoken is. Mindkettőt várom de utóbbi az ow fantasy mivolta és brutál látványossága miatt nagy kedvenc lesz.
Ghostwire: Tokyo jobban fest mint múltkor. Az Evil Within után remélhetőleg ez is kjó lesz.
A marvel cuccok sose érdekeltek nagyon és max streamben néztem, de a Wolwerine karaktere all time kedvenc már a képregények után is. Az első Xmen film és a Logan után pedig végképp. Ezt várom nagyon. Ráadásul Insomniac :D Btw a galaxisos srácok világa és stílusa is bejön a Square Enixtől.
A Kotorral nem volt szerencsém játszani réges régen, de asszem ezzel a remake-kel pótolni fogom ;D Sokak nagy kedvence úgyhogy remélem csak időleges ex lesz.
Szupi műsor volt.
#5
#3: Höh a játékipar jó nagy része szeretne ilyen vacak játékot letenni az asztalra.
#4
Na meg rohadtul hiányzik belőle a vérgőz és az igazi brutalitás. Tetszett az új rész is, de azberedeti 3-tol fényévekre van.
Kb semmire nem emlékszem belőle annyira gyenge es egyhangú volt.
#3
Gowon is látszik hogy cross gen vacak, kb mint egy dlc :(
Mikor jönnek már az igazi nextgen cuccok?
Ez egyszerűen kevés így.
#2
Korrekt műsor volt. Gow Ragnarok nagyon babán fest. Marvel Wolverine Incomniac-tól. Kotor remake. Gt7 is jól hangzik. Tényleg ez most korrekt pakk volt.
#1
Na frankó meg lett erősítve..igaz nem a teljes kollekció de ez is valami

Uncharted 4 + Lost Legacy Remastered ps5 + pc!!