Frissítve: Jön a Knights of the Old Republic-remake

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, valóban készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, méghozzá az Aspyr csapatánál. Ami meglepőbb, hogy PS5-exkluzív lesz a felújított változat.

Igazak voltak a korábbi pletykák, valóban az Asypr hegeszti a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jét - ami meglepőbb, hogy a játékot a Sony adja ki, és egyelőre kizárólag PS5-re jelentették be. Lényegében semmit nem láttunk az anyagból, mindössze egy rövid CG-teasert tudunk mutatni belőle:

A korábbi hírek megerősítést nyertek, miszerint az Aspyr ezúttal nulláról rakja össze újra a játékot, nem pedig egyszerű portot készít, mint például legutóbb a Star Wars: Republic Commando esetében. Arról is lehetett hallani, hogy a remake mindkét Knights of the Old Republic-játékból átemel egyes elemeket, a célja pedig az, hogy "bizonyos dolgokat bevezessen a jelenlegi Star Wars-kánonba".

Megjelenési dátumot nem kaptunk.

Update! A Lucasfilm Games a műsor után megerősítette, hogy PC-re is jön a játék.

16.
16.
Csoki80
Én várok még 10 évet majd a remake remakejét akarom játszani :-D
15.
15.
DragonBleacPiece
Ennyire nincs már fantáziája senkinek a játékiparban, hogy semmi új ötlet csak a régi játékokat remakelik? Hát remélem nem csúfolják meg a szeretett játékom, ami a gyerekkorom egyik meghatározó rpg-je volt.
12.
12.
hedzsooo
#9: Hát kb. egyébként + röviden ennyi, amit te is már leírtál, ezért nem tudok én sem annyira kiugrani a bőrőmből még tőle, hiába az eredeti játék egy örök kedvenc a részemről. :-)
11.
11.
hedzsooo
#4: Szerintem a konzolos változatánál nem lehet majd rosszabb, ezt legalább majd modderek még utólag kipofozhatják nekünk PC-re. ;)
10.
10.
hedzsooo
#3: + Ez nem 1 az 1-ben a 2003-as játék lesz, de téged ez ne zavarjon cseppet sem. :)
9.
9.
adamsfamily
Valószínű,hogy ez is max ideiglenes exkluzív lesz,mert "console launch exclusive"-nek van írva.
Igazat megvallva nem tudom,hogy mit várjak ettől a remake-től.Szomorú,de manapság már nem annyira népszerűek ezek a kiválasztgatós harcrendszerek.A Dragon age széria is elhagyta,a Mass effect-nél az Andromeda-ban már taktikai nézet se volt.
Tudom,hogy ez már nem Bioware,de kicsit tartok attól,hogy ez csak egy rpg elemeket nyomokban tartalmazó über casual szutyok lesz.Ilyen Horizon Zero Dawn kategória,hogy van benne párbeszéd meg rakhatod a pontokat a képességekre,de a sztorira semmi ráhatásod nincs.
8.
8.
zsocc-nrg
#6: Na azért így máris jobb! :D
7.
7.
Örülök, hogy jön ez a játék, bár amit most tudunk azt már hónapokkal ez előtt is tudni lehetett. Nekem eddig ugyan az az előzetes véleményem, mint akkor: az a harcrendszer nem lesz benne, mint a régiben, erre kb mérget is lehet venni. Ha nem pofozzák fel normálisra, mint pl a Dragon Age Origins-ben volt, vagy a régi BG, IWD, NWN, stb játékokban és helyette konzolos lesz, mint pl DA:I, vagy totál egyszerűen gamepad-akció-lövöldözés, akkor fennáll a veszélye a hatalmas hasalásnak.

De mivel eddig egy másodpercet nem láttunk belőle és a készítők sem hazudtak a képünkbe, még nem érdemes túlzottan aggódni ezen.
6.
6.
#4: Update! A Lucasfilm Games a műsor után megerősítette, hogy PC-re is jön a játék.
5.
5.
Heldengeist
Remake? Egy remaster jobban átgondolt inventoryval elég.
4.
4.
zozo76hun
#1: mast nem is tehetsz mint hogy varsz, ha nincs PS5-od, aztan ha szerencsed lesz meg a port is szar lesz.
3.
3.
crytek
#1: Ja mert olyan sok dlc-je van a kotornak igaz? Csak úgy mehzsegnek
1.
1.
hedzsooo
Ha csak 1 evre lesz PS exluziv aztan jon Epicen akkor nem banom, csak a PC-s verzio majd legyen addigra mar szepen felpatchelve, + osszes DLC-vel eggyutt adjak majd nekunk. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...