Elképesztően fest a Forspoken

Rövidebb snitteket már láthattunk belőle, a mostani sztoritrailerben viszont alaposabban is szemügyre vehetjük a Square Enix és a Luminous Productions új játékát, a Forspokent.

PC-re és PS5-re érkezik jövő tavasszal a Forspoken (leánykori nevén Project Athia), amely egy sztoritrailerrel képviseltette magát a PlayStation Showcase-en.

A történet főhőse Frey (Ella Balinska), aki alig töltötte be a huszonegyedik életévét, amikor egy portál hathatós közreműködésével Athia varázslatos világában találja magát, ahol mindenféle rémséggel kell megküzdenie az újonnan szerzett képességeivel. A mi feladatunk az lesz, hogy visszajuttassuk New Yorkba, addig azonban le kell győznünk az Athiát uraló Tantákat.

A Forspoken írói gárdája kifejezetten erős, olyan neveket találunk benne, mint Gary Whitta, Amy Hennig, Allison Rymer vagy Todd Stashwick. A szinkronszínészek sorát Balinska mellett Jonathan Cake, Janina Gavankar, Keala Settle és Monica Barbaro erősíti. A zenei aláfestésért Bear McCreary (God of War, The Walking Dead) felel.

6 komment - szólj hozzá!