Elképesztően fest a Forspoken

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Rövidebb snitteket már láthattunk belőle, a mostani sztoritrailerben viszont alaposabban is szemügyre vehetjük a Square Enix és a Luminous Productions új játékát, a Forspokent.

PC-re és PS5-re érkezik jövő tavasszal a Forspoken (leánykori nevén Project Athia), amely egy sztoritrailerrel képviseltette magát a PlayStation Showcase-en.

A történet főhőse Frey (Ella Balinska), aki alig töltötte be a huszonegyedik életévét, amikor egy portál hathatós közreműködésével Athia varázslatos világában találja magát, ahol mindenféle rémséggel kell megküzdenie az újonnan szerzett képességeivel. A mi feladatunk az lesz, hogy visszajuttassuk New Yorkba, addig azonban le kell győznünk az Athiát uraló Tantákat.

A Forspoken írói gárdája kifejezetten erős, olyan neveket találunk benne, mint Gary Whitta, Amy Hennig, Allison Rymer vagy Todd Stashwick. A szinkronszínészek sorát Balinska mellett Jonathan Cake, Janina Gavankar, Keala Settle és Monica Barbaro erősíti. A zenei aláfestésért Bear McCreary (God of War, The Walking Dead) felel.

2.
2.
DragonBleacPiece
Ugy az egesz karakter osszhatasa nem tetszik,nem latom magam hogy ugrandozok vele meg lovoldozok a kezemmel. Valahogy a Pofonok foldje c. filmet jutatta eszembe a trailer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...