Végre mozog a God of War: Ragnarök

Hosszas várakozást követően megkapta az első gameplay kedvcsinálóját a jövőre megjelenő, még keresztgenerációs God of War: Ragnarök. A játék rendkívül ígéretesen fest az eddig látottak alapján.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#77
#76: Szuper! Továbbléphetsz.
#76
#74: Hála a jó istennek, hogy eladtam igen nagy haszonnal és boldog volt aki megvette !
Én pedig örülök , hogy nem váltam meg a PS4 től !!!
#75
#74: * a kérdésre persze ismét nem érkezett válasz de már hallucináció is van legalább Miles Morales kontra ps3 what?.. :D
Miértvan olyan érzésem hogy valami tizenéves kisgyerek durcizását olvashatjuk? :D
#74
#73: Te írtad annó hogy haszonnal eladtad.. :D
Én vagyok szánalmas, vedd már észre magad... :D
#73
#71: Szánalmas vagy amit itt csinálsz az elmúlt időben nem találkoztam nagyobb kreténnel mint te . Te már azt is tudod “ nagy haszonnal biztos eladta,,, Nem fogok én neked bizonygatni semmit .
Értelmes emberekkel lehet eszmecserét folytatni te messze állsz attól ahogy le is írtad “ Hogy amiket írtam egy félkegyelmű is azonnal megcáfolja… Nos te vagy az a félkegyelmű! Ps3 as korszakot hasonlítgatod a Miles Moraleshez ?? Te jó ég ! Ugye te kiszöktél valahonnan ?
#72
#67: Láthatóan elsieted azért a dolgokat. Így olvasva a komentjeidet, olyan, mintha egyből ilyen The Last of Us szintű játékokat várnál így egy-két év után. Majd basznak ilyeneket kiadni ilyen hamar. Ezt mindenki tudja, aki picit is tájékozott. Mellesleg sokra mentél vele, hogy eladtad a ps5 gépedet, most játszhatsz ugyanazokkal a játékokkal, csak szarabb minőségben, nagy ötlet volt. Hacsak nem az is ráerősített erre a döntésre, hogy drágábban tudtad eladni valami fanboynak, kihasználva a helyzetet. Ha igen, akkor én a helyedben nem firtatnám tovább ezt a dolgot.
#71
#70: Teljesen reménytelen, szerintem megvette a ps5-öt, látta hogy nagy haszonnal el lehet adni most meg durcizik. De ez az önigazolóparódia amit tol.. :D
Persze változatlanul néma csend a legegyszerűbb kérésre: mutasson ps4-en olyan openworl ját~kot ami úgy néz ki és úgy fut mint a Miles Morales. Vagy ami úgy néz ki mint a returnal és úgy is fut...
Ehelyett kaptunk egy listát multiplatform játékokkal jószerivel mint nagy indulás a ps3 érában. :D

Nem tudom eldönteni hogyaz ilyen ember trollkodik, buta vagy stand upolni jár ide fel...?
#70
#67: “és azok mind mennek PS4 en is”

És akkor rosszabb játékok lesznek ? Elárulom hogy ha jön valami only PS5 , az se lesz JOBB vagy valami EGÉSZ MÁS JÁTÉK csak mert csak arra jön. Max szebb, részletesebb, nagyobb felbontással , jobb framerate-el. De ez meg azokra is igaz ami PS4-re is jönnek. Ha ez neked nem szempont , és azt várod hogy majd valami játék pusztán azért mert csak az új gen-re jön, majd megváltja a világot, akkor maradj is az előző gen-nél. Részemről ennyi.
#69
#67: Te vagy kómában öcsém csak már beállt az agyhalál is ahogy nézzük.
#68
#65: Itt nem arról van szó hogy nem értek veled egyet és ez a probléma hanem az hogy hazudozol, baromságokat állítasz és ha tények elé állít az ember akkor is csak tolod tovább fullba a kretént.

Annyira buta vagy hogy fel sem fogod mi a probléma a gondolkodáspddal, hol hibádzik amit leírsz de tolod tovább és tovább.
Egy dolog ha valamihez buta vagy vagy csalódott mert még nem jött olyan játék ami érdekelt voln, egy másik pedig ha önigazolgatva hazudozol, és olyan dolgokat állítasz amit még egy félkegyelmű is semmi perc alatt megcáfol. Mindezt úgy hogy egy olyan konzol nevét vetted fel ami gyakorlatilag minden téren szarabb rajtot vett mint a ps5... :D
#67
#66: A FH5 idén novemberben megjelenik vagy nem ? Erre céloztam a GT7 majd valamikor jövőre !

PS5 ön van jelenleg egy Demons Soul ami egy erősen rétegjáték az is egy felújított darab.

Van egy Returnal és egy Racket ennyi

A többi számomra teljesen érdektelen cucc és azok mind mennek PS4 en is.
A Horizonra és a GT7 re idén de miért is lepődtem meg amikor elcsúsztatták mindkettőt jövőre. Ezen is ki vagyok akadva Bejelentenek egy megjelenési dátumot = nem tudom ?

Miért nem lehet akkor megmondani mikor jelenik meg amikor már 100 % ?

Én jól el leszek a PS4 Prommal amíg a PS FELÉBRED kómában van ez még….
#66
“Ha valaki nem ért veled egyet az hülye”

Ez itt kivételesen nem szubjektív megítélés kérdése. Ha ilyet leírsz

“Az Xbox legalább hozza a kötelezőt a forzákkal és egyebekkel”

akkor mit vársz ? SX-em van, de eddig SEMMI nem jött nem hogy “hozta a kötelezőt”. Ami van az új BOX-ra, az is vagy peccselt előző generációs játék, vagy amiből jött már direkt új genes verzió IS. De ez igaz a PS-re is. Az egyetlen kivétel a FS amiből végül ( okosan ) nem jön ONE verzió, de az se direkt az új gen-re készült, csak gondolom annyira nem ment a régin hogy azt inkább skippelték. ( Majd lehet játszani cloud-ból )

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az eddigi gen váltásoknál KIZÁRÓLAG azzal lehetett játszani ami konkrétan arra a gépre jött. Most van BC, kb. az összes előző gen-es cim JÁTSZHATÓ. És egy csomóhoz peccs is jött. Zongorázni lehet a különbséget.
#65
#63: Ha valaki nem ért veled egyet az hülye … Óvodás szintű vagy úgy tűnik az ilyenek beérik bármivel ha szerintetek rendben van az , hogy majd a generáció felénél jön először olyan játék ami megmutatja mit is tud az új gép.

Na én ezért váltam meg a PS5 től majd 2023-2024 ben talán ha már lesz rá legalább 5 komoly cím akkor beruházok megint addig meg marad a jó kis PS4 PRO . Én veletek ellentétben nem azért váltok új Generációra , hogy a polcon gyönyörködjek benne pár FPS ért cserébe és olyan játékokkal játszak rajta amik PS4 re is jönnek …. Mindenkinek JÓ JÁTÉKOT !
#64
Ha az első két évet nézzük nyitó felhozatalba akkor most sokkal sokkal jobban állunk mint 2013-ban.És ez az Xbox oldalán is igaz lesz,ha most jön a Forza,Halo és jövőre is érkezik mondjuk 2 vagy max 3.
Erre a grafika nex gen sírásra meg mit is mondja.
Egy év telt el,ami csak 5-re van az szerintem nyitásként jó.Ami mindkettőre van vagy lesz annál az újnál szebb stabilabban fut és van lesz 60 fps.
Aztán majd ha 23 körül már ha nem néznek hátrafelé akkor majd még jobbak lesznek.Amúgy is ez a generáció el fog tartani 2027 ig,felesleges sírni az első egy évben,mert nem holnap fog jönni a következő generáció.
#63
#60: Kommentről kommentre csinál magából egyre nagyobb hülyét.. :D
Annyira rá akrja erőszakolni a sony-ra hogy ez nostszar, összevissza hazudozik meg képtelen felfogni mi az a devkit, mi miért történik.
Komolyan mint a bölcsiben.
#62
#59: "Mert PS3 korában is így volt ? Ott ha jól emlékszem 24 játék volt elérhető megjelenéskor."

Na ne mond, hogy ezt a listát fejből szedted össze. Lefogadom fél napos munka eredménye. :)
Amúgy az Xre milyen kiváló egenerációs címek jelentek meg eddig, mert én egyet sem tudok? Még a Halo Infinite sincs sehol, pedig annak még azt hiszem az előző genben meg kellett volna jelenni.
#61
#59: Amit felsoroltál a színe java multiplatform az exek meg tipikus generációkezdő ráadásul középszer szarok... :D
Komoly vagy.. :D
#60
#59: ....Az Xbox legalább hozza a kötelezőt a forzákkal és egyebekkel mert a PS5 egyenlőre...

Még meg sem jelentek,milyen kötelezőt hoz?
Gép megjelenés óta MM,DS,Returnal,Ratchet most pár nap és Kena.
A Forza / Halo még csak ezután jön,aztán február Forbidden West március GT aztán Ragnarök.
#59
#58: Úgy gáz a Sony ahogy van 100 szónak is egy a vége ! Így nem lett volna szabad elindítani az új Generációt se gép, se játék ….

Mert PS3 korában is így volt ? Ott ha jól emlékszem 24 játék volt elérhető megjelenéskor.

Blazing Angels: Squadrons of WWII (Ubisoft)
Call of Duty 3 (Treyarch/Activision)
F.E.A.R. (Day 1 Studios/Vivendi-Universal Games)
Fight Night Round 3 (EA Chicago/Electronic Arts)
Full Auto 2: Battlelines (Pseudo Interactive/SEGA)
Genji: Days of the Blade (Game Republic/Sony)
Madden NFL 07 (Electronic Arts)
Marvel: Ultimate Alliance (Raven Software/Activision)
Mobile Suit Gundam: Crossfire (Namco Bandai)
NBA 07 (Sony)
NBA 2K7 (2K Sports)
Need for Speed: Carbon (Electronic Arts)
NHL 2K7 (2K Sports)
Rainbow Six Vegas (Ubisoft)
Resistance: Fall of Man (Insomniac/Sony)
Ridge Racer 7 (Namco Bandai)
Sonic the Hedgehog (SEGA)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda Softworks)
Tiger Woods PGA Tour 07 (Electronic Arts)
Tony Hawk's Project 8 (Neversoft/Activision)
Untold Legends Dark Kingdom (Sony Online Entertainment)

Egyfajta hanyagságot érzek a Sonynál kiadták az új gépet , hogy megfeleljenek és kész.
Az Xbox legalább hozza a kötelezőt a forzákkal és egyebekkel mert a PS5 egyenlőre azoknak a legjobb választás akiknek kimaradt egy rakás cím PS4 ből.
#58
#52: Mert az hogy "nextgen" rég megszünt. Nem lesz már akkora ugrás talán sosem mint a ps1-2-3 érában.
Nemigen tudom mit vártatok pláne az első 1-2 évben.
Amire ti vágytok a fejetekben azt egy jelen konzolokat starráverő pc sem tudja nyújtani nemhogy a konzol, pláne nem 1-2 év fejlesztési idővel.
Minden gen így indult a ps3 kora óta. Ps4 még szarabb rajtott kapott. Teljesen felesleg ez a hiszti, aki nem látja hogy miért jó a 4k az 1440p és az alatti felbontásokhoz képest meg a 30 fps-hez képest ott vannak bajok eleve... Ez (4k,60fps) önmagában indokolttá teszi a generációt... És ez még csak a gen legeleje.