Fallout 76 - az egész világ játszóterünkké válik

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Fallout 76 legújabb frissítése, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kezünkbe vegyük a világ irányítását, már ha Fallout 1st-tagok vagyunk. De anélkül is megannyi egyedi szabályokkal működő publikus szervert fedezhetünk fel.

A Fallout 76 legutóbbi átívelő történetszála lezárult a júliusi Steel Reignben, a Bethesda pedig új módot talált arra, hogy kissé felrázza a játékot, méghozzá azzal, hogy a játékosok kezébe adják az irányítást. A minap élesedett Fallout Worlds frissítés ugyanis lehetővé teszi, hogy egészen belenyúljunk a beállításokba, és ezzel egyedi világokat hozzunk létre.

Az alkotás szabadsága a Fallout 1st-előfizetőknek adatik meg, akik a saját Custom Worldjükben bátran állítgathatják a harci beállításokat, az időjárást vagy a gravitációt, és még hét barátot is áthívhatnak szórakozni. A többiek az időnként rotálódó, Bethesda által moderált Public Worldökben próbálhatják ki, mire is lehetnek képesek az új frissítésnek hála. Ha valamelyik egyedi világban játszunk, az nincs hatással az Adventure módban való fejlődésünkre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...