A Fradi is rúgja majd a bőrt a FIFA 22-ben

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Dibusz, Botka, Tokmac, Uzuni és a Fradi többi sztárja is ott lesz a FIFA 22-ben, amikor októberben eléri a boltok polcait. Esélyünk lesz bebizonyítani, hogy jobbak értünk Peter Stögernél a csapat irányításához.

Októberben esedékes az Electronic Arts focis szériájának következő epizódja, a FIFA 22 újdonságairól pedig egy hónapja láttunk egy összefoglalót. A legfrissebb hír azonban hazai érintettségű: a Ferencvárosi Torna Club és a Sportfive Hungary (a klub marketingügynöksége) megegyezett az EA-vel, úgyhogy a Fradi irányítását is kézbe vehetjük majd a játékban.

Az Európa Ligát és a Bajnokok Ligáját is megjárt csapat vezetősége szerint „a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá. Egyelőre egyetlen magyar csapatként képviselheti hazánkat az FTC, és hozza közelebb a klubot és a labdarúgás szeretetét a legfiatalabb generációkhoz, valamint ismerteti meg a Ferencvárost és az általa képviselt értékeket nem csupán határainkon belül, hanem az egész világban”.

A FIFA 22 PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre és Stadiára fog megjelenni október 1-jén.

4.
4.
Guba32
Úgy is könnyű a gép ellen a legnehezebb fokozat is,lehet ez lesz az ultimate kihívás,nyerj BL-t a Fradival.Azon is szép még,hogy nem szarják le az Ultimate Teamen kívül az egészet,amennyi pénzt kihúznak abból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...