Áttekintő előzetesen az Insurgency: Sandstorm

A hónap végén konzolokra is ellátogat az Insurgency: Sandstorm, így a New World Interactive és a Focus Entertainment előállt egy újabb előzetessel, amely részletesen bemutatja a taktikai lövöldét.

A konzolos játékosközösség nincs elárasztva mostanában az olyasféle taktikai lövöldékkel, mint az Insurgency: Sandstorm, így mindenképp érdemes lecsekkolni a frissen érkező portot. A legújabb előzetes szerencsére igen alaposan bemutatja, hogy miféle élményre számíthatunk, hiszen szó esik benne a megfontolt, de elképesztően halálos gunplayről, a mélyen személyre szabható kasztrendszerről és az online csaták változatos helyszíneiről is.

Az Insurgency: Sanstorm szeptember 29-én érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Habár az újgenerációs konzolokon visszafelé kompatibilitással játszhatjuk majd a játékot, az mégis támogatja majd a 4K felbontást ezeken a rendszereken.

A játékot a Focus Home Interactive adja ki, amely időközben nevet váltott, és immár Focus Entertainment néven folytatja a pályafutását.

4 komment - szólj hozzá!