Áttekintő előzetesen az Insurgency: Sandstorm

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén konzolokra is ellátogat az Insurgency: Sandstorm, így a New World Interactive és a Focus Entertainment előállt egy újabb előzetessel, amely részletesen bemutatja a taktikai lövöldét.

A konzolos játékosközösség nincs elárasztva mostanában az olyasféle taktikai lövöldékkel, mint az Insurgency: Sandstorm, így mindenképp érdemes lecsekkolni a frissen érkező portot. A legújabb előzetes szerencsére igen alaposan bemutatja, hogy miféle élményre számíthatunk, hiszen szó esik benne a megfontolt, de elképesztően halálos gunplayről, a mélyen személyre szabható kasztrendszerről és az online csaták változatos helyszíneiről is.

Az Insurgency: Sanstorm szeptember 29-én érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Habár az újgenerációs konzolokon visszafelé kompatibilitással játszhatjuk majd a játékot, az mégis támogatja majd a 4K felbontást ezeken a rendszereken.

A játékot a Focus Home Interactive adja ki, amely időközben nevet váltott, és immár Focus Entertainment néven folytatja a pályafutását.

2.
2.
shatterhand
Nekem jó lesz alap ps4en. Nem várok csodát,de ha azt veszem a Battlefield 5 hiába szép ,ha minden másban szégyen.
1.
1.
Oistrakh01
Előrendeltem, elég lesz az a 4k 60fps series x-en úgysem ez a lényege ennek a játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...