Újabb próbakörre készül a Halo Infinite

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Korai verzió
Link másolása
A 343 Industries két hét múlva beizzítja a Halo Infinite következő technikai tesztjét, amely ezúttal a hagyományos online meccsekre fekteti a hangsúlyt. A legjobb hír pedig az, hogy ezúttal minden érdeklődő részt vehet a próbakörben.

A Halo Infinite első zárt technikai alfatesztje komoly sikerrel ért véget, hamarosan pedig a többi érdeklődő is belekóstolhat a várva várt shooter online játékmódjaiba. A 343 Industries bejelentette, hogy szeptember 24-én elindítják a következő próbakört, a garantált részvételhez pedig csupán egy aktív Halo Insider-profilra lesz szükségünk. Ha két hét múlva ti is ki szeretnétek próbálni a játékot, akkor ide kattintva csatlakozhattok a Halo Insider programjához, nem árt azonban sietnetek, a 343 csapata ugyanis csak azokat a jelentkezőket fogadja el, akik legkésőbb szeptember 13-ig véglegesítik a profiljukat.

Ami pedig a tesztidőszak tartalmát illeti, botok helyett ezúttal valódi játékosok ellen mérettethetjük meg magunkat, mégpedig a hagyományos 4v4-es játékmódokban, illetve a nagyobb, járművekkel operáló 12v12-es Big Team Battle módjaiban. Ennek megfelelően megismerhetünk majd egy-két nagyobb térképet is, valószínűleg kézbe vehetünk majd pár új fegyvert, illetve a kisebb 4v4-es meccsek rotációjába is bekerül egy eddig nem látott aréna.

A Halo Infinite teljes változata december 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

23.
23.
ShaoJuny
Ja, annyira sikeres volt az első alfa teszt, hogy meghívtak technikai tesztre aztán Halo Waypointon napokig vártam az üzenetet, de semmi. Reménykedek benne, hogy a mostani teszten már játszani is tudok, és " sikeresebb" lesz. :D
17.
17.
Guba32
#15: Engem ha egyszer banolnának soha nem regelnék újra,pedig lassan 12 éve olvasom az oldalt,de vannak akiket ez nem zavar.
8.
8.
#5: XDDD

Lemaradtam mindenről, de ezen jót röhögtem. :)
3.
3.
Oistrakh01
#2: Ne foglalkozz vele egy bohóc az az ember..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...