Újabb próbakörre készül a Halo Infinite

A 343 Industries két hét múlva beizzítja a Halo Infinite következő technikai tesztjét, amely ezúttal a hagyományos online meccsekre fekteti a hangsúlyt. A legjobb hír pedig az, hogy ezúttal minden érdeklődő részt vehet a próbakörben.
  • Írta: szlav

Kommentek

#23
Ja, annyira sikeres volt az első alfa teszt, hogy meghívtak technikai tesztre aztán Halo Waypointon napokig vártam az üzenetet, de semmi. Reménykedek benne, hogy a mostani teszten már játszani is tudok, és " sikeresebb" lesz. :D
#22
#21: Jaj azt nem rád értettem, hanem magamra, önirónija volt, csak viccesen reflektáltam a napokban történtekre, mivel mestetműnek aposztrofáltam valamit, amivel én magam nem játszottam.

"de tényleg mekkora durva hogy az xbox tabor inkabb kommentel egy God of War vagy egy pókember 2 hirnél mint a sajat cimüknél. :D"

Ezt én már rég megfejtettem. Ez azért van, mert a szíve mélyén mindenki ps-es. Lol
#20
#18: Nem értek ehhez,még sosem banoltak,és késztetést sem éreznék ha így lenne,hogy megmutassam...:))
#19
#2: Jogos.:) Lol
#17
#15: Engem ha egyszer banolnának soha nem regelnék újra,pedig lassan 12 éve olvasom az oldalt,de vannak akiket ez nem zavar.
#15
#14: Kidobnak az ajtón,bemászol az ablakon? XD!!
#13
#10: Ja, hogy BIZTOS minden rendben volt, csak véletlenül kibasztak...? Akkor hát csak jól teszed, ha még egyszer leírod és folytatod is. Mi baj lehetne? XD
#9
Itt mi robbant...
#8
#5: XDDD

Lemaradtam mindenről, de ezen jót röhögtem. :)
#7
#6: Jajj ne mondd már hogy nem érted.
#5
#4: Do me a favor pls.


GET OUTTA HERE MAN SHIEET!!