Kiadós előzetest kapott a Metroid: Dread

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo előállt egy majd' ötperces előzetessel, melynek köszönhetően mindent megtudhatunk a Metroid: Dreadről, amit csak a vásárlás előtt tudnunk érdemes. Samus félelmetes kalandja a ZDR bolygón igazán felejthetetlennek tűnik.

Bárcsak minden előzetes olyan informatív lenne, mint a Metroid: Dread legújabb kedvcsinálója! A jövő hónapban érkező Switch-exkluzívot eddig sem rejtegette a Nintendo, most azonban alaposabban is megismerhettük a ZDR bolygó változatos helyszíneit, Samus fegyvereit, képességeit és a játék új (és visszatérő) mechanikáit, na meg persze azokat a félelmetes E.M.M.I. robotokat és egyéb szörnyetegeket is, akik biztosítják majd, hogy a páncélos fejvadász kalandja soha ne legyen zökkenőmentes. Az előzetes végén még a gyűjtői kiadást és a játékot kísérő Amiibo-figurákat is szemügyre vehettük - az utóbbiak segítségével még egy-két játékbeli jutalmat is begyűjthetünk majd.

A Metroid: Dread október 8-án jelenik meg Nintendo Switchen.

8.
8.
semike
Kell vennem egy Nintendo-t…:))
7.
7.
GemForge
Nem fogom bírni ezt az őszt anyagilag...
6.
6.
Sem gépem, sem emulátorom nincs ehhez a játékhoz, de már most megmondom, hogy zseniális és jópár évig emlegetve lesz még a megjelenés után.
3.
3.
Guba32
Ez egy zseniális játék lesz,sok örömet fog szerezni a stílus kedvelőinek,kár hogy én nem tartozom közéjük.
2.
2.
DragonBleacPiece
Mikor először jelent meg hír róla ,és láttam játékmenetet, alaposan lehordtam (rinyával fűszerezve) hogy mennyire nem tudom elviselni a grafikát a régiekhez képest. Viszont azóta nagyon sokszor megnéztem, és rájöttem hogy nem is olyan rossz, a bloodstainedet is megszoktam, pedig elsőre fura volt a SotN után, aztán mégis 80 órát nyomtam. Lehet hogy a megaman 11-et is ki kéne próbálnom, mert azt is kihagytam az új stílusú grafika miatt.. szóval hülye voltam ott is, meglehet.
1.
1.
mamgu
Game boy- on végig vittem valamelyik részt nagyon bírtam, mist hogy konzolom is van ehhez a részhez, Szamos Aranka, jöhetsz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...