Kiadós előzetest kapott a Metroid: Dread

A Nintendo előállt egy majd' ötperces előzetessel, melynek köszönhetően mindent megtudhatunk a Metroid: Dreadről, amit csak a vásárlás előtt tudnunk érdemes. Samus félelmetes kalandja a ZDR bolygón igazán felejthetetlennek tűnik.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Kell vennem egy Nintendo-t…:))
#7
Nem fogom bírni ezt az őszt anyagilag...
#6
Sem gépem, sem emulátorom nincs ehhez a játékhoz, de már most megmondom, hogy zseniális és jópár évig emlegetve lesz még a megjelenés után.
#5
#4: Csakhogy az ízlés az nem hiba és nem bűn, hogy meg kelljen térni belőle. Mindannyian változunk és lehet, hogy 10 év múlva ő is máshogy fogja látni, hogy mi jön be neki. Gyerkekkoromban én sem ettem meg a banánt, mert azt hittem, hogy zsír, de miután a banánt megettem a szalonnát tényleg nem, mert az tényleg zsír.

Eltelt pár év és már megeszem a banánt és a szalonnát is, mert *zsír* mind a kettő.
#4
#3: Hibáink és tévedéseink fel és elismerése az első lépés a javulás felé vezető úton.
#3
Ez egy zseniális játék lesz,sok örömet fog szerezni a stílus kedvelőinek,kár hogy én nem tartozom közéjük.
#2
Mikor először jelent meg hír róla ,és láttam játékmenetet, alaposan lehordtam (rinyával fűszerezve) hogy mennyire nem tudom elviselni a grafikát a régiekhez képest. Viszont azóta nagyon sokszor megnéztem, és rájöttem hogy nem is olyan rossz, a bloodstainedet is megszoktam, pedig elsőre fura volt a SotN után, aztán mégis 80 órát nyomtam. Lehet hogy a megaman 11-et is ki kéne próbálnom, mert azt is kihagytam az új stílusú grafika miatt.. szóval hülye voltam ott is, meglehet.
#1
Game boy- on végig vittem valamelyik részt nagyon bírtam, mist hogy konzolom is van ehhez a részhez, Szamos Aranka, jöhetsz!