Már hallgatható a Battlefield 2042 soundtrackje

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
A Battlefield 2042 megjelenésére még várnunk kell egy keveset, de ez nem jelenti azt, hogy ne kezdhetnénk el a hangolódást a játék zenéivel. Az albumot a többszörösen díjnyertes izlandi zeneszerző, Hildur Guðnadóttir komponálta.

Izgalmas hónapok elé néznek az FPS-fanatikusok, hiszen futószalagon érkeznek az olyan címek, mint a Halo Infinite, a Call of Duty: Vanguard, vagy éppen a Battlefield 2042. A DICE masszív online lövöldéje október végén kerül boltokba, de a játék hivatalos zenei albumát már most meghallgathatjuk. Ide kattintva kiválaszthatjátok, hogy melyik nagy zenei szolgáltatónál szeretnétek lecsekkolni a soundtracket.

A futurisztikus ütközeteket kísérő zenei album már csupán azért is megér egy misét, mivel azt nem más, mint Hildur Ingveldar Guðnadóttir, illetve férje, Sam Slater komponálta. Az Oscar-, Emmy-, Golden Globe- és BAFTA-díjas zeneszerző izlandi zeneszerzőnek köszönhetjük többek közt a Joker és a Csernobil aláfestését.

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...