KotOR - a BioWare nélkül készül a remake

A csütörtöki PlayStation Showcase-en hivatalosan is bemutatkozott Star Wars: Knights of the Old Republic régóta pletykált remake-je, amivel kapcsolatban az is megerősítést nyert, hogy az EA és a BioWare nélkül fog elkészülni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
#16: És ezt most valami újdonságként kellene értelmeznem??? XD Itt jó pár olyan életforma van, akik hasonlóan ékesszólóan és válogatott szófordulatokkal fejezik ki magukat. Csak van akinek ez megengedett és persze vannak itt is a nem "haverok"
#16
#15: Momentán elég bunkó stílusban, Simicskásan fejtette ki a véleményét.
#15
#14: Ezt az oldalt ilyen szélső-balfa...libsi, friss diplomás világmegváltók irányítják. Ne csodákozzá :)
#14
Látom itt annak is moderálás a vége, ha az ember kùltúráltan ìrja le a véleményét. Tudok gratulálni a modiknak.
#13
#12: Lesz egy stronk female sidekick-ed aki természetesen a saját, egyénileg meghatározott neméhez vonzódik, egy béna férfi humorbomba, meg a macsó fekete akivel viszonyt kezdeményezhetsz ha hím nemű karakterrel tolod.
#12
#10: Ha a főszereplő neme továbbra is választható marad, akkor a játékos (és az író) szempontjából igazából lényegtelen, mert Revan Revan marad és zúznia kell mint atom.

Reméljük azért a többi karaktert nem herélik ki..
#11
Kimoderált üzenet
#10
Sam Mags-et felvették írónak...
Megállás nélkül a "Patriarchy"-ról tweetel és hogy a Star Wars 8 a legjobb mert végre van egy Női karakter ami erősebb minden férfi karakternél és hogy minden Fan aki ezzel nem ért egyet az szexista....
Én nem venném meg a helyetekben a játékot.
#8
#7: Remélem igazad lesz szenszei.. :D
#7
#6: +1 Szerintem sem veszíthetünk ezzel már semmit, sőt!

Talán 1, a szebb napjaikból ismert "új BioWare-t" üdvözölhetünk majd az Aspyr Media nevében, elvégre ez a csapat is letett már pár nagyon faxántos játékot az asztalra korábban! :-)
#6
Hla az égnek. A jelenlegi Bio-nak már semmi köze ahhoz a céghez akik ezt a játékot fejlesztették.
#5
#3: Ez a nő szentül hiszi, hogy az új sw filmtrilogiát azért nem szeretik az emberek, mert egy nő és egy fekete férfi van a főszerepekben. Szerintem ezalapján nem épp ő a megfelelő író...
#4
Hab
Drew Karpyshyn-t azért bevehetnék a projektbe.
#3
#2: Azért a Spiderman Black Cat-es DLC-jének és a Ratchet & Clank: Rift Apartnak elég jó sztorit rittyentett.
#2
#1: Mondjuk a hírek szerint a bioware vette fel őt a remake sztorijának megírására (ezt sem értem, hiszen már alapból van egy kész sztorija...), de ha ezek szerint a bw nem dolgozik a projekten, akkor ki, hova és minek vette fel ezt a némbert?
#1
Én jobban örülnék neki, ha inkább Sam Maggs nélkül készülne a projekt...