Nintendo Switch - jövő héten csökken az ára?

A Nintend'Alerts értesülései szerint jövő héten nagyot esik a jelenlegi Nintendo Switch ára, a kiotóiak ugyanis készülnek az OLED-változat megjelenésére, és szeretnék kisöpörni a jelenlegi készleteket.

Ha épp Nintendo Switch vásárlásán töröd a fejed, akkor lehet, hogy érdemes még kicsit kivárnod, mert a Nintend'Alerts értesülései szerint jövő héten komolyabb áresést jelent be a Nintendo. Nem lenne meglepő a döntés, hiszen október 8-án dobják piacra a konzol frissített változatát, aminek legnagyobb újdonsága az OLED-kijelző lesz.

A forrás szerint a jelenlegi 330 eurós ár helyett hétfőtől Európában 270 euróért lesz majd megvásárolható a Switch. Ugyan a Nintendo sosem határozott meg európai egységárat, de ha igaz a pletyka, akkor valószínűleg minden országban ilyen-olyan mértékben, de csökkenni fog a jelenlegi változat ára.

Ami már önmagában nagy dolognak számítana, mert a Nintendo nem arról híres, hogy nagyvonalú lenne az árleszállításokkal, így nem meglepő módon épp ez lenne az első alkalom, amikor a 2017-es Switch-premier óta először csökkenne a konzol ára.

A változás a Switch Lite árcetlijét nem érinti.

20 komment - szólj hozzá!