Nintendo Switch - jövő héten csökken az ára?

A Nintend'Alerts értesülései szerint jövő héten nagyot esik a jelenlegi Nintendo Switch ára, a kiotóiak ugyanis készülnek az OLED-változat megjelenésére, és szeretnék kisöpörni a jelenlegi készleteket.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
#17: Nincs gamer pc-m. Egy ezer éves fos van vga nélkül. De emuval eleve nem szenvednék + a game warez a multté
#19
#9: "az emulátor ami game warez"

Tévedés. Az emulátor ingyenes és szabadon használható bárkinek, csak a játékok jogvédettek. Ha te veszel egy eredeti Wii U DVD lemezt és a géped lemezmeghajtója segítségével vagy a játék bitrokában iso/átmásolt adat segítségével játszol emulátoron az ugyan olyan jogszerű és törvényes, mint venni a boltban egy konzolt és azon játszani.
#18
#14: De, valóban nagyon jó a cemu. Nem kifejezetten videokártya érzékeny, egy kb Ryzen 2600-al már 1440p-4K belső(!) renderrel futnak 60 fps mellett a játékok. Alapvetően a sokkal szebb grafika, jobb minőség és drasztikusan lerövidült töltési idők miatt nagyrészt ki lehet mondani, hogy egy Nintendo Wii U játék játszására a PC a legjobb platform. Viszont, fontos megemlíteni, hogy alapvetően így ugrik az Amiibo támogatás (bár egy időben dolgoztak rajta), illetve ami fontosabb lehet, az a mozgásérzékelő, illetve érintő kijelző. Mondjuk ez utóbbival lehet célozni is a Zeldában, ami nem nagy veszteség, ha nincs bent a játékban, de a dobozok nyitása-törése és a különféle fém tárgyakkal való harc már sokkal jobb mozgásérzékelővel. Persze még enélkül is lehet élni, ahogy a Pro kontrollerben sincs mozgásérzékelő, viszont mondjuk a Zeldában vannak konkrétan mozgásérzékelőre készített dungeon-ök/kihívások, illetve pl a Paper Mario fő játékmeneti eleme, hogy a kijelzőn kell molyolni, valamint más Mario játékban is van olyan, hogy fújni kell a gamepad-et, hogy beinduljon egy ventilátor a pályán, ami felemel nekünk egy platformot - ami viszont felejtős emulátorral/vagy unintuitív és a fújás ereje szabályozhatatlan egy gombnyomással. Olyankor konzolon a Pro kontrollerrel is kiírja, hogy tedd le és fogd meg a nagy joy-t addig.

De mondjuk mindez nem jelenti azt, hogy mondjuk a Zelda játszhatatlan lenne emulátoron, csak el kell fogadni, hogy nem lehet minden shrine-t megcsinálni és kicsit gyengébb az opció a harcra. Vannak persze különböző USB-s, driveres, developer módos megoldások arra, hogy valahogy a telefonodból mozgásérzékelőt lát az emu, de felejtős, mert egyszerre sem bill+teló, sem joy+teló nem fog menni, ha csak két kezed és egy agyad van.
#17
#16: De neked van egy gamer pc-d nem? Azon tudnád nyomni a zeldát, csak le kell töltened a cemut és 16 giga ram ajánlott.
#16
#15: Nem nyomok semmit sehogy.Switchen eleve az az 1 db Zelda érdekel más nem. És ha 30 játékért nem veszek ps5-t akkor Switchet 1 dbért meg pláne. Majd egyszer ha ajándékba kapom a gépet is meg a játékot is letolom ergo soha
#15
#12: Ez azért egész más. Ne mond nekem hogy PC-s Switch Cartridge reader-el nyomja a gyári játékokat emulátorral…. Főleg hogy a játékok árát sokallja. ;)
#14
#11: SG-n szokták a zeldát linkelgetni onnan tudom hogy a cemu jó. De ezekszerint nem?
#13
#11: Na egen, kicsit kilóg a lóláb. Én biztos nem tudtam volna kapásból emulátor összehasonlító videót linkelni…. ;)
#12
#11: Attól még képben lehet, hogy nem használja (warezra) , én pl. Pcsx2-n tolom az eredeti lemezeimet, mert a tv-hez nem férek hozzá a családtól.
#11
#9: Annyira leszámoltál hogy hirtelen képben vagy valamennyire az emulátorokkal... :D
Állandóan fülöncsíphető a hazudozásod a topikokban warez témakörben, pár napja is, most is.. Miközben azt kívánod hogy a warezosokat büntessék. Kétszínű hazug ember vagy nem több, nem számoltál te le semmilyen warezzal.
#10
#5: Használja ez meg egy jó szar összevetés szarul konfigolt yuzuval vicc hardveren egy wiiu emu ellen amin kb ez az egyetlen ami fel tud mutatni valamit a yuzu ellenében de ezt is már csak múltidőben.
Ma is remekelsz.
#9
#7: Az ingyenes opció jelen esetben az emulátor ami game warez. Ezzel pedig leszámoltam szóval nem érdekel.

#8: Köszi a megerősítést :)
#8
#7: Arról nem is beszélve, hogy beteszi az egyetlen játékot, ami létezik WiU-ra is, így a 6 éves Cemu, ami már annyira ki van forrva, hogy teli lehet rakni moddokkal, látványosabban futtatja azt, mint a kb másfél éve létező Yuzu, aminél örülünk, ha elindít rendesen bármit. Dat logic :D.
#7
#5: Neked nem az a bajod hogy drága a játék, vagy hogy nintendó a publisher... de mégis, az ingyenes opcióba is belekötsz. Váó
Különleges "ReeeeeKid" vagy te.
Tiszteletem!!!!
#6
#5: Ja, én például tökjókat szoktam Xenoblade 2-zni vele, meg Bravely Default 2-zni. Sok szerencsét a Cemuval elindítani ezeket.
#5
#4: Használja azt a gányt valaki?

https://www.youtube.com/watch?v=PIqOHjn1WW8
#4
#2: Szerencsére nem mert van Yuzu. ;)
#3
#2: Ja igen.Kinek mi az akció amikor ezer éves címekre max 50%-ot képesek adni nos az nálam a szánalom kategória mintsem akció
#2
#1: Van ott is egy csomó akció, és folyamatosan dőlnek az új címek amik csak azon vannak ;-)
#1
Ha 5 ft ért adnàk se érné meg mert az ezer éves címek is arany áron vannak. A cégvezető az activisionos branccsal járhatott egy osztályba... mert azok se viszik le a játékaik árát emberire