Marvel's Wolverine - Hulk is beköszön?

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre csak pletyka, de az Insomniac Games két Hulkra utaló easter egget is elrejtett a csütörtöki PlayStation Showcase-en leleplezett Marvel's Wolverine előzetesében. Összeáll a két fenevad?

A csütörtöki PlayStation Showcase-en két játékot is leleplezett az Insomniac Games, amelyek közül nem a Marvel's Spider-Man 2 bemutatása okozott meglepetést, hanem az, hogy a stúdió egy Wolverine központú játékon is dolgozik.

A hangulatos előzetes sokat nem árult el a készülő projektről, de szemfüles rajongók két izgalmas easter egget is kiszúrtak. Mindkét utalás Hulkhoz kapcsolódik, így nem lennénk meglepve, ha a zöld behemót végül a játékban is feltűnne majd Rozsomák oldalán.

Az első easter egg egy, a Wolverine támasztotta pult mögötti falon látható. A jobb oldalon ugyanis befigyel egy rendszámtábla, amelyen a HLK 181 felirat díszeleg. Ez egyértelmű utalás a The Incredible Hulk 181. számára. Ez volt ugyanis az első képregény, amiben Rozsomák színre lépett, és ha már bemutatkozott, akkor gyorsan össze is csapott Hulkkal. 

A második utalás is erre a képregényre utal, a kassza kijelzőjén olvasható 19,74 dolláros összeg ugyanis a már említett füzet megjelenési dátumát, 1974-et jelöli.

Nem kizárt, hogy a két easter egg csak egy elmés kikacsintás a rajongók felé, de miután az Insomniac megerősítette, hogy a Marvel's Spider-Man és a Marvel's Wolverine is ugyanabban az univerzumban játszódik, nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy a stúdió újabb és újabb Marvel-hősöket vezet majd be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...