Cory Barlog nélkül készül a God of War: Ragnarök

Cory Barlog érdemei vitathatlanok a God of War vérfrissítése kapcsán, a 2018-ban bemutatott új epizód folytatását viszont már nem ő, hanem állandó harcostársa, Eric Williams rendezi.

A héten rendezett PlayStation Showcase-en végre akció közben is megleshettük, hogyan fest a 2018-ban új irányt vett God of War folytatása, a Ragnarök. Azóta kiderült, hogy a második felvonást nem Cory Barlog, hanem a sorozat eddigi összes epizódján - beleértve a PSP-s mellékágakat is - dolgozó Eric Williams fogja rendezi. A stafétabot átadása azonban nem jelenti azt, hogy problémák adódnak majd a minőséggel.

A Santa Monica Studiosnál ugyanis hagyománya van annak, hogy minden új projekt élére új rendezőt neveznek ki. Barlog szerint ez teljesen normális, ugyanis az ilyen iterációknak köszönhető, hogy folyamatosan új perspektívákat és friss megközelítéseket kapnak játékaik. Williams személyében pedig egy, a sorozatot nagyon jól ismerő veterán kapott lehetőséget, így biztosak lehetünk benne, hogy a tapasztalata nem fogja cserben hagyni.

Természetesen Barlog sem maradt munka nélkül, a kreatív igazgató ugyanis megerősítette, hogy jelenleg egy teljesen új, izgalmas projekten dolgozik.

A God of War: Ragnarök valamikor 2022-ben jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

29 komment - szólj hozzá!