Cory Barlog nélkül készül a God of War: Ragnarök

Cory Barlog érdemei vitathatlanok a God of War vérfrissítése kapcsán, a 2018-ban bemutatott új epizód folytatását viszont már nem ő, hanem állandó harcostársa, Eric Williams rendezi.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#29
Kratoszmester vagyok
#28
Kratos nélkül nem gow a gow (bár,szerintem már a 2018-as se volt igazán az) jó játék volt,de nem ért fel az előző részekkel
#27
#26: Na ja, ez magas labda volt :)
#26
#25: "De miért nem szóltok, hogy hülyeséget írtam?"

Mert már csak legyintünk rá :D
#25
#24: De miért nem szóltok, hogy hülyeséget írtam? Meh. A Kotor-nak lesz remake-je, ami 2003-as, tehát 18 éves elmúlt.
#24
#15: Lehet, hogy 3-4 éves játékonál már nem nagyon *szoktunk* spoilert írni, de én vagyok az egyetlen egy ember a Földön, aki mégis kiírja. Mondjuk a SWTOR remake azért készül el, mert egy örök életre szóló és emlékezetes fordulat van benne, amit ha akkor, az internetes korszak előtt megélt az ember telibe, akkor az óta is emlegeti. Tényleg annyira durva.

Nos, az a játék decemberben lesz 10 éves, és a 3-4 éves szabály alapján már annyi energiát sem kell belefektetni, hogy kiírjuk azt a 7 betűt, hogy spoiler. Egy olyan játékos esetében, aki most áll neki, vagy a PS és PC közösség olyan játékosait, akik majd a remake-et fogják elsőre játszani, emiatt a 7 betű miatt meg is lehet szabadítani egy életre szóló élménytől.

Szóval aki nem írja ki, hogy spoiler, az egy büdös csicska és nem magát láttatja okosabbnak, amiért tudja a dolgokat, hanem csak egy
#23
A végére milyen mitológiát szőnek majd bele? Maja, Inka, vagy mi a tökömet? Kukira húz addigra már mindenkit... Dől belőle a pénz, így mindent meg kell lovagolni. Ilyen téren nálam már uncsi ez a gamma..
#22
#18: Az első fél órában megtörténik végülis erre épül az egész játék, micsoda spoiler!
#21
#5: No offense, de ki mondta neked, hogy azon a fali festésen Kratos halott? Mert én csak annyit láttam, hogy Atreus térdel a fekvő Kratos mellett, de ez nekem nem jelenti rögtön azt, hogy Kratos akkor kampeca. Túl korai lenne még a halála főleg, hogy Barlog lenyilatkozta, kb. 6 részre van sztorijuk. Kétlem, hogy már a másodikban megölik, és ezután 4 részen keresztül Atreus-t fogjuk irányítani. Plusz az új előzetesben látszik, hogy Tyr kezén egyiptomi rajzok vannak...oda szerintem még tuti átviszik Kratos-t is.
#20
#5: A világkígyó már megszületett, csak a jövőben. Az első részben azért volt jelen, mert egy Thor-al való összecsapásban Thor úgy kiütöttek, hogy a múltban ébredt.
#19
Bár engem a Spoilerek hidegen hagynak (több játéknak/filmnek már korábban tudtam mi lesz a vége, attól még átfutottam rajtuk), tiszteletben tartom mások érzéseit, asszem ez a jó szó és nem lövöm le nekik a poént. :)
#18
#17: Igazatok van, tényleg évekkel ezelőtt jelent meg a The Last of Us Part II, nem pedig 2020-ban... Meg amúgy is az én hibám, számítanom kellett volna rá, hogy egy God of War hír alatt elspoilerezik Joel halálát. Én kérek elnézést.
#17
#11: Akkor ne olvasgasson fórumot.
De az hogy több éves játéknak várjuk el a spoiler jelzőt és rögtön lepatkányozzuk a másikat...
#16
#5: Azt olvastam máshol, hogy ebben a rèszben Freya és Thor lesznek a fő ellenlábasok, Odin meg fel fog tűnni közben. Szerintem ebből is trilógia lesz.
#15
#13: Most jól elbasztad a napom,hogy lelőtted a poént!

#6: 3-4 éves játékoknál már nem nagyon szoktunk spoilert írni.
#14
#13: Mindig tudod fokozni a bunkóságod. Egy értelmes kommentet olvasnék már tőled... :)
#13
#11: Luke Skywalker-nek Darth Vader az apja, aki valójában Anakin Skywalker.
#12
#5: Egyáltlaán nem biztos, hogy az Kratos.
#11
#10: A spoiler az spoiler. Én most a GoW judgmentet pótolom és a yakuza kiwamit. Egyik sem mai gyerek, de direkt nem olvasok utána a spoiler miatt
#10
#6: Spoiler? Több éves játékoknál? Ne viccelj..