Újabb Crash-játékot teasel a Toys for Bob?

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 12.
  • Pletyka
Link másolása
Noha újabban már a Toys for Bob is Call of Dutyt fejleszt, nem kizárt, hogy gőzerővel szorgoskodnak a következő Crash Bandicoot-játékon is, ami a korábbi pletykák alapján egy multiplayer-orientált mellékág lehet.

Kezdjük a sziklaszilárd tényekkel: idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Crash Bandicoot-sorozat, aminek az apropóján a Toys for Bob kiadott egy rövid videót, a sajtót pedig meglepte egy kis ajándékkal. Ami kevésbé sziklaszilárd tény, de gyanús: a csapat a szokásainak megfelelően egy kis teaselésre is felhasználhatta ezt a szép alkalmat.

Elsőként a sajtónak küldött ajándékok váltak gyanússá a rajongók számára, ők ugyanis a lenti képen is látható kalapács logója, valamint a képeslap szövegezése ("...even met some friends who were way out of his league") alapján arra tippelnek, hogy a srácok a régóta pletykált Wumpa League-re célozgatnak a köszöntőjükben. 

A Wumpa League létezését még Liam Robertson szellőztette meg, és a korábbi infók alapján egy multiplayer-orientált partijátéknak szánták a készítők, amely önálló formában vagy a Crash 4 részeként mutatkozhatott volna be. Az anyagban a kék és a narancssárga csapat (innen az említett logó színezése) eshet egymásnak, a feladatuk pedig az, hogy minél több wumpát gyűjtsenek össze a bázisukon. A gyümölcsöket persze kiadós ugrabugrálással lehet bezsákolni.

Fotó: IGN

Mint azt a mellékelt ábra mutatja, a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ból kimaradt ez a játékmód, sokan azonban úgy vélik, hogy a Wumpa League továbbra is készül, ennek pedig az az oka, hogy a fejlesztők a legutóbbi játékban is célozgatnak rá. Megvan az első pályán elhelyezett tévé? Ez minden egyes ütésre a sorozat egyes epizódjait tünteti fel, azonban a negyedik számozott rész után egyszerűen kikapcsol. A teasert akkor csíphetjük el, ha 106 százalékra teljesítettük a játékot: ilyenkor az It's About Time után a kalapácson is látható logó villan be egy rövid időre, és csak azt követően kapcsol ki a készülék.

Végül jegyezzük meg, hogy a Wumpa League emblémája a fenti videóban is felbukkan (például 1 perc 12 másodpercnél), és az is biztató, hogy a fejlesztők úgy búcsúznak, "hamarosan újra látjuk Crasht". Ez már nem lehet véletlen!

1.
1.
DarkCrash
Nem bánnám ha folytatnák. Remek lett a 4. is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...