Kiszivárgott néhány kép a Redfall korai változatából

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 12.
  • Képek
Link másolása
Nagyon rossz a minőségük, ráadásul erősen fejlesztés alatti állapotában mutatják meg a játékot, azonban kiszivárgott néhány kép az Arkane Austinnál készülő, nyáron bemutatkozott Redfallból.

A Windows Centralon megtekinthető screenshotok egy tesztelés során lettek megörökítve (nyilván mindenféle engedély nélkül), és természetesen egyáltalán nem reprezentálják a Redfall végleges minőségét - ugyanakkor néhány érdekességet így is leszűrhetünk belőlük a játékmenetet illetően.

Ahogy azt már eddig is tudtuk, a Redfall egy egyedül és kooperatív módban is játszható lövölde, amelyben éjszaka vámpírokkal, nappal pedig az őket imádó szektásokkal kell felvennünk a harcot. A játék egy szigeten játszódik majd, ez pedig a képek alapján egy szabadon bejárható világ lesz, ahol mindenféle küldetések várnak ránk. Looter-shooter elemekre is számíthatunk, erről árulkodik a skillfa és a fegyverek rangsorolása, valamint az is kiderült, hogy külső és belső nézetben is játszható majd a cím.

A Redfall 2022 nyarán érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. Ismét hangsúlyozzuk: a képeken látott grafika nem a végleges minőséget képviseli, sőt az egyes mechanikák is változhatnak addig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...