Az első részt támadják az Oxenfree 2 gonosz erői

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 13.
  • Teaser
Link másolása
Az Oxenfree 2: Lost Signals titokzatos gonosz erői olyan hatalmasak, hogy már beásták magukat az első játék kódjába is, különös rádiójelekként manifesztálódva. Reméljük, ez azt jelenti, hogy nincs már messze a premier!

Edwards Island titokzatos szigete eddig is igazán hátborzongató volt, a visszatérő játékosok azonban öt év után eddig sosem látott erőkkel találhatják szembe magukat. A hétvégi bulira készülő tinicsapat tagjai a néhány nappal ezelőtti frissítés óta titokzatos rádiójeleket csíphetnek el az éterben, és habár egyelőre nem tudni, hogy mit jelentenek ezek az adások, a Night School Studio fejlesztőbrigádja szerint még ők sem képesek a gonosz erők megfékezésére.

A jópofa ARG természetesen arra hivatott, hogy még jobban beharangozza az Oxenfree 2: Lost Signals érkezését. Az új történet öt évvel követi az előző rész eseményeit, a titokzatos rádiójelek pedig ezúttal is óriási szerepet kapnak a történetben, hiszen a folytatás főszereplője, Riley Poverly azért tér haza Camenába, hogy felkutassa a szülővárosa paranormális elektromágneses jelenségeit.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg az Oxenfree 2: Lost Signals, az azonban már biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is ellátogat a játék.

1.
1.
mamgu
Pfuú ez de unalmas, nem jött át, pedig megpróbáltam, van ilyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...