Holnap jön a Deathloop, befutott a launch trailer

Nyakunkon a Deathloop megjelenése, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék utolsó előzetesét is. Mi több, már az első értékelések is befutottak, és ezek alapján rendkívül jól sikerült az Arkane Lyon fejlesztése.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#11: Ja, az összes képesség ugyanaz mint a Dishonored 2-ben, ugyanaz a mozgás, sőt még a kezét is ugyanúgy tartja karakter. Pont a látványtervezés az aminek semmi köze hozzá, de oké.
#12
#8: Persz a VR Pisti streamje pont jó lesz, aki nem képes ésszel játszani, egy ajtón nem tud bemenni, ami előtte van.
#10
Nem tudom, hogy ki az, aki nem a cseh kettőt nézi, de gyerekek, a magas pontszámok itt annak is szólnak, hogy ez a játék felépítésében tud újat mutatni. Mintha a Returnalt (na az is kapta a fikát itt már megjelenés előtt...) kevernénk meg a Hitmannel, és még hozzá adnánk egy idegen játékost is, aki bele köphet a levesünkbe. Mindezt egy retro, enyhén cartoonos kémfilmes köntösben.
#9
Ilyen pontszámokat hogy kaphatott? Még ha Ps exkluzív lenne, de basszus pc-re is jön, azért egy picit legyünk már objektívak... Lol
#8
A játék ereje a változatosság, a kreatív módokon végrehajtott kivégzések, kb mint egy Desperados III-ban, csak nem csapatalapú és fps nézetből játszod, time loopban.
Na jó, akkor megnézem a "8 Ways to Kill a Visionary in Deathloop" ign-es videót, milyen fasza változatosság lehet benne ha már egyzser 10/10-re értékelték.
Erre van benne odalopakodós megoldás (mindenki hátat fordít, ajtót/folyosót senki nem nézi), faék egyszerűségű odateleportálgatás után simán csak leszúrós, láthatatlanná válva megközelítős, mindenkit nehézlőfegyverrel ledarálós, főellenfelet lépcsőn feljövet (megelőzve) pisztollyal lelövős és turretet lerakva ledarálós. A két "kreatív" vagy annak gondolt megoldás, ahol a jelenetben a kivégzéshez használt gázfelhőbe lett berántva a gyakorló próféta illetve a "sorsközösség" skillt használva 3 ellenlábason - köztük a visionary-n - megöli hősünk az egyik gyengébb enemy-t és meghal a nagykutya is. Ez utóbbi ismerős lehet a már említett Desperados III-ból, hiszen a vudus hölgyeménynek egy az egyben ez az egyik skillje.
Hát, nem dobtam hátast a látottaktól. A nehézségi szint kifejezetten alacsony. A késes kivégzési animációk is nagyon repetitívek, van kb 3 féle, a megközelítés irányától függően kapod az egyiket. Ez már a korábbi negyed órás gameplay videóban is idegesített. A grafika is olyan amilyen, Arcane style, elmegy kategória. De hogy ez a játék 10/10-es? Simán lehet baromi szórakoztató a gameplay, de a hibátlan mesterműtől azért messze van, hiszen ennek a pontszámnak ez a lényege, hogy nincs a játékban hiba. Ebben pedig van. Akkor már inkább a metacritic 88-ának hiszek, de annak is szódával.
Na mindegy, VRPisti streamje pont jó lesz arra, hogy mindenki eldöntse, bejön-e neki a játék koncepciója és minősége. Nekem amolyan 'meh' kategória.
#7
Néztem róla tesztet és olyan mint a Dishonored 2 fegyverekkel. A stílusa meg a környezet szerintem kesze-kusza és idióta, a játék nem meri magát komolyan venni, holott gyilkolászik a főhös mint valami beteg állat meg a szövegelése is piszkosul idegesítő. Remélem nem akar az Arkane ezen a bugyuta Far Cry szerű vonalon maradni, mert nagyon csípem a játékaikat.
#6
Képek alapján nem éreztem jónak, de ahogy elolvastam a reviewkat és az alapkoncepciót, felkeltette az érdeklődésemet.
#5
Kicsit sokallom ezeket a pontokat, de ne legyen igazam. Amúgy igen, a stílusán érződik nagyon, hogy Arkane, de ezzel nincs baj, ha jól használták fel.
#4
#1: Őőő... az a 15 éves már rég túlvan a Mortal Kombat 11-en, szóval miről is beszélünk?
#2
Végig a dishonored jutott eszembe a játékról.
Ez az eszetlen gyilkolás meg értelmetlen.
Bár akinek tetszik jó szórakozást.
#1
Valahogy taszít nagyon ez a játéknak csúfolt program.. ha belegondolok hogy 15 évesek fognak előtte ülni és gyilkolászni , miközben a fortnite töltőképernyő zenét hallgatják, rosszul leszek.