Brit toplista: az élen kezdett az új WarioWare

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 13.
  • Toplista
Link másolása
Noha nagyon sok újonc érkezett a múlt héten, a játékeladások nem pörögtek valami jól, így az új WarioWare-nek sem kellett különösebben megerőltetnie magát ahhoz, hogy a brit toplista élén végezzen.

A WarioWare: Get it Together! végzett a brit játékeladási toplista élén, azonban nem kellett túlzottan megerőltetnie magát ehhez: erről árulkodik az is, hogy a játék gyengébben szerepelt a kasszáknál (legalábbis a dobozos verziója), mint a Miitopia májusban megjelent Switch-változata.

Egy sor másik újoncunk is akadt a múlt héten. A Tales of Arise a második helyen rajtolt, és magához képest jól teljesített, megduplázta a házon belülről érkező Scarlet Nexus nyitányát is. Az NBA 2K22 a harmadik lett, érdekesség, hogy itt az eladások 46 százalékát a PlayStation 5-ös verzió tette ki. Ezenkívül volt még itt Life is Strange: True Colors (hatodik helyezés), Bus Simulator 21 (tizenhetedik), Big Rumble Boxing: Creed Champions (huszonkilencedik) és Game Builder Garage (negyvenedik) is - igaz, utóbbi digitálisan már júniusban megjelent.

  1. WarioWare: Get it Together!
  2. Tales of Arise
  3. NBA 2K22
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Minecraft (Switch)
  6. Life is Strange: True Colors
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. F1 2021
  9. Grand Theft Auto V
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...