Kiveszik a reklámokat a felújított Alan Wake-ből

Noha az Alan Wake nagyszerű játék volt annak idején, biztosan sokan emlékeztek arra is, hogy hemzsegett a termékelhelyezésektől. A Remedy képviselője a minap megerősítette, hogy ezeket kiveszik az újrázásból.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#3: "például arra a szar üdítős dobozra, ami a földön hever, úgyis leszarja mindenki."

Engem mindig èrdekelt a legkisebb rèszlet is az ilyen játèkokban. Sokszor emiatt duplázom meg az első vègigjátszás idejèt mert az utolsó sarokba is benèzek ès minden kis vackot elolvasok az ilyen játèkokban.
#8
#7: Hát igen..
#7
Nekem az egyetlen emlékem erről a játékról, hogy valami kicseszett dög unalmas, monoton játékmenete volt és alig vártam, hogy vége legyen. Pedig a sztori elég kellemes kis B kategóriás horror volt.
#6
#4: Bizony:))))
#5
#4: +1
#4
nem ez a lenyeg gyerekek, hanem hogy folytatast terveznek hozza!
#3
#2: Sosem értem meg, hogy még a kiadók fizessenek, mikor ingyen reklámozzák a mások szarjait. Még egy autós játéknál megértem, mert ott fontos, hogy minél élethűbb legyen, és a játékosok is jobban tudnak azonosulni a saját kedvenc tipusaikkal. De egy ilyen játéknál, ahol bármit ráírhatnának például arra a szar üdítős dobozra, ami a földön hever, úgyis leszarja mindenki. Ezekben az esetekben, mint az Alan Wake is, totál nincsenek rákényszerítve ezekre a valós márkanevekre a készítők. De ha ennek ellenére mégis ragaszkodnak hozzá a készítők, akkor ilyen esetekben minimum kizárólag a szponzori megálaopdás jöhetne szóba, nem, hogy még a kiadó fizesen. Lol
#2
6x letoltam pont nem emlékszem ilyenekre. Mivel a játékkal foglalkozok rohadtúl fel se tűnik olyankor hogy ki és mit reklámoz. Max megjegyzem milyen "élethű" mivel eredeti létező márka szerepel a játékban... Mondjuk ezek kiszedése rohadt fontos ám..epicnek nincs pénzze hogy fizessen értük? Szegény csórók...majd adunk kölcsön
#1
Had ne tapsoljunk…