Hayley Atwell is Lara Croft lesz

A Marvel-rajongók számára minden bizonnyal ismerős Hayley Atwell is belebújik Lara Croft bőrébe, ő alakítja majd ugyanis a karaktert a Netflix-féle animesorozatban.

Még januárban számoltunk be róla, hogy a Netflix a Tomb Raider-sorozatot is kezelésbe veszi, méghozzá egy animesorozat erejéig, amely a 2013-ban indult trilógiára építkezik majd, és a  Shadow of the Tomb Raider eseményeit követően játszódik. Most már azt is tudjuk, hogy Lara Croftot Hayley Atwell szólaltatja meg az adaptációban.

A színésznő Marvel-fronton lehet a leginkább ismerős, hiszen az általa alakított Peggy Carter hat MCU-s filmben is feltűnt, szerepelt az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, legutóbb a What If...?-ben, és még egy saját spin-offot is kapott Agent Carter címmel. Legközelebb a Mission Impossible hetedik részében láthatjuk majd jövő szeptemberben.

Az animesorozatot egyébként Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja) írja, aki egyúttal a produceri teendőket is ellátja majd Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog), Stephen Bugaj és Howard Bliss társaságában.

6 komment - szólj hozzá!