Készül a Brothers in Arms következő felvonása

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője az Academy of Interactive Arts & Sciences még áprilisban készült, de a YouTube-ra csak most feltöltött podcastjában megerősítette, hogy a csapat már dolgozik az új felvonáson.

Nagyon régóta várják már a rajongók, hogy érdemi folytatással jelentkezzen a második világháborús, csapatalapú Brothers in Arms, de erre tulajdonképpen 2008 óta esély sem kínálkozott - hacsak nem vesszük ide a 2011-ben bejelentett, majd teljesen eltűnt Brothers in Arms: Furious 4-et.

Randy Pitchford már korábban is szívesen nyilatkozott, ha a Gearbox egyik legnépszerűbb játékáról kérdezték, így 2015-ben például elmondta, hogy szerinte a következő Brothers in Arms-játéknak leginkább autentikusnak kell lennie, és hogy dolgoznak is már rajta, mert szerinte bejezetlen ügyük van a sorozattal.

Eltelt hat év, hírek viszont nem érkeztek, most viszont Pitchford egy áprilisban rögzített, de a YouTube-ra csak most feltöltött podcastben megerősítette, hogy dolgoznak a folytatáson, mást viszont addig nem fog bejelenteni, amíg a játék nem kerül a megfelelő, lehetőség szerint kiadás közeli állapotba, így a hivatalos leleplezés is várat még magára.

A Gearbox vezetője ugyanebben a podcastben azt is elárulta, hogy a Borderlands harmadik számozott epizódjának bejelentése is csak akkor történt meg, amikor elérték a bétaállapotot.

8 komment - szólj hozzá!