Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Egy magát Ighor Julynak nevezett személy részletesen beszámolt róla, hogyan jutott be a GeForce Now adatbázisába. És ha már bejutott, akkor kutakodott is az adatok között, amelyek egészen elképesztő érdekességeket rejtettek, így ha hinni lehet a most napvilágot látott információknak, akkor nem az a meglepő, hogy számos eddig PlayStation-exkluzív játék költözik át PC-re, hanem az, hogy rengeteg olyan készülő projekt is lelepleződött, amelyek létezése eddig nem is volt ismert számunkra.

A Redditen össze is gyűjtötték a kiszivárgott adatok alapján összeállítható játékok listáját, így a Sony oldaláról olyan címek kerülnek majd fel a Steamre vagy a GeForce Now kínálatába, mint a 2018-as God of War, a nemrég megjelent Returnal, a Demon's Souls PlayStation 5-exkluzív remake-je, a megjelenés előtt álló Gran Turismo 7 vagy a Horizon: Forbidden West.

A lista viszont ezzel nem ér véget, mert azon például megtaláljuk az eddig csak pletykált Resident Evil 4 remake-et, a Dragon's Dogma folytatását vagy a Street Fighter szintén pletykált hatodik epizódját.

De ezzel még mindig nincs vége, mert az adatbányásznak köszönhetően lelepleződhetett a GTA III, a Vice City és a San Andreas remasterkiadása, a Mirror's Edge felújított változata, a Titanfall 3, a The Talos Principle második része, a Crysis negyedik epizódja, az eddig Nintendo Switch-exkluzívnak hitt Bayonetta 3 és a Half-Life 2 Remastered is.

Természetesen a hírt érdemes erősen fenntartásokkal kezelni, mert közel sem biztos, hogy végül mindegyik játék kap majd PC-s átiratot.

Update! Az NVIDIA a következőképp reagált a szivárgásra a Wccftechnek

„Az NVIDIA-nak tudomására jutott egy jogtalanul nyilvánosságra hozott játéklista, rajta megjelent és/vagy feltételezett címekkel, amelyet kizárólag belső megfigyelésre és tesztelésre használtunk. Bármely cím felbukkanása a listán nem jelenti egy adott játék létének megerősítését vagy bejelentését. Az NVIDIA azonnali lépéseket tett a listához való hozzáférés megszüntetésére. Sem bizalmas játékverziók, sem személyes információk nem kerültek nyilvánosságra.”

64 komment - szólj hozzá!