Marvel’s Wolverine - brutalitásból nem lesz hiány

Brian Horton, a múlt héten bemutatott Marvel's Wolverine kreatív igazgatója a Twitteren válaszolt meg jó néhány rajongói kérdést. Ekkor derült ki két igazán izgalmas részlet a készülő, PlayStation 5-exkluzív játékról.

Múlt héten mutatkozott be az Insomniac Games fejlesztésében készülő Marvel's Wolverine, amiről eddig nem igazán lehetett sokat tudni. Később az is hivatalossá vált, hogy Brian Horton lesz a játék kreatív igazgatója, akinek Twitter-fiókját azonnal elárasztották a rajongói kérdések.

Horton ezek megválaszolása közben két fontos részletet is megosztott. Az egyik, hogy a Marvel's Wolverine nem áll be sorba, és nem csinál gyerekbarát Wolverine-tartalmat, vagyis nem követi a filmek példáját. Helyette egy keményvonalas, véres, mocskos, 18+ karikás Wolverine-játékot kapunk. A másik fontos információ, ami kiderült a projektről, hogy ez nem egy kisebb volumenű alkotás lesz, vagyis nem a Spider-Man: Miles Moraleshez hasonló méretekkel és tartalommal fog bírni. A Rozsomák-játék ugyanis teljes értékű kalandnak készül.

A Marvel's Wolverine kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni.

13 komment - szólj hozzá!