Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 14.
  • Letöltés
Link másolása
Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.

A Fortnite világát űrlény-invázióval fenyegető évad egy látványos eseménnyel véget ért, és már az új szezonban fedezhetjük fel a nem túl kecsegtető végkifejletet. A jól ismert szigetet rejtélyes, idegen Kockák lepték el, amelyek megannyi valóságtorzító anomáliát hoznak magukkal. A meccsek alatt átléphetünk egy másik létsíkra, különleges fegyvereket szerezhetünk, furcsa szörnyekkel küzdhetünk, és mi magunk is érinthetetlen árnylényekké válhatunk.

Az új évad mellé új battle pass is dukál, amely vadonatúj karakterekkel gazdagítja a Fortnite folyamatosan bővülő vendéglistáját. Az eredeti figurák között találjuk Torint, J.B. Chimpanskit, Fabio Sparklemane-t, Charlotte-ot és Toona Fisht, a kedvünk szerint átfesthető rajzfilmhalat, míg crossoverezni ezúttal Vérontó ugrik be (egy csokor tematikus felszereléssel kiegészítve), épp időben a Venom: Let There Be Carnage októberi premierje előtt.

5.
5.
JohnSpartan
#3: Az hogy a hülye szülők engedik egyáltalán a gyerekeket játszani egy ilyen játèkkal arról èn nem tehetek. Amúgy meg 16+ os játèkról beszèlünk ès semmi köze a fortnite-hoz. Nah az gyerekeknek kèszült...
Ès ha leesett volna ki is hangsúlyoztam hogy "ha minden kötèl szakad COD". Nem szeretem egyáltalán a COD szèriát mert nevetsègesen gagyi a színvonala èvek óta. Nèha elvagyok vele ha haverokkal nyomjuk a warzont de, ennyi.
4.
4.
hedzsooo
...Részemről mind csak játék, szóval nekem tömind1! :D

Neked az Apex gyere be, akkor toljad azt, nincsen azzal sem baj. :)

Nalunk 2 unokaocsi is szereti a Fortnite-ot, igy aztan bekapcsolodtam en is, el lehet vele okorkodni szerintem teljesen jol, mint barmelyik masik online, multiplayeres, BattleRoyal tyutyerkaval...

En reszemrol meg szinte mindig a TPS nezetet dijaztam az FPS helyett. :)
3.
3.
Caleon
#2: Hagyod a Fortnite-ot a gyerekeknek, aztán kimondod a COD szót. Ez jó volt. XD
2.
2.
JohnSpartan
#1: Akkor nem játszottál mèg az Apex-el? Szintúgy mindig hoz valami újat minden szezonban ès mèg fps is ami szerintem egy lövöldèhez sokkal jobban illik. Fortnite-ot meg hagyom a gyerekeknek, ha battleroyal akkor inkább Apex vagy ha minden kötèl szakad COD.
1.
1.
hedzsooo
Nem hiaba evek ota toretlenul rengetegen jatszanak vele, mindig kelloen beujit, nem nagyon latni hasonlo frissiteseket egyetlen masik BattleRoyale jatekban sem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...