Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.

A Fortnite világát űrlény-invázióval fenyegető évad egy látványos eseménnyel véget ért, és már az új szezonban fedezhetjük fel a nem túl kecsegtető végkifejletet. A jól ismert szigetet rejtélyes, idegen Kockák lepték el, amelyek megannyi valóságtorzító anomáliát hoznak magukkal. A meccsek alatt átléphetünk egy másik létsíkra, különleges fegyvereket szerezhetünk, furcsa szörnyekkel küzdhetünk, és mi magunk is érinthetetlen árnylényekké válhatunk.

Az új évad mellé új battle pass is dukál, amely vadonatúj karakterekkel gazdagítja a Fortnite folyamatosan bővülő vendéglistáját. Az eredeti figurák között találjuk Torint, J.B. Chimpanskit, Fabio Sparklemane-t, Charlotte-ot és Toona Fisht, a kedvünk szerint átfesthető rajzfilmhalat, míg crossoverezni ezúttal Vérontó ugrik be (egy csokor tematikus felszereléssel kiegészítve), épp időben a Venom: Let There Be Carnage októberi premierje előtt.

5 komment - szólj hozzá!