Back 4 Blood - előzetesen a kampány

Egy hónap van még hátra a Back 4 Blood megjelenéséig, amelyben többféle játékmódban is nekimehetünk a zombiapokalipszisnek. Ezek közül a kampány kapta a legújabb előzetesben a főszerepet, amihez minden túlélő ad valami egyedit.

A Left 4 Dead-játékokért felelős Turtle Rock Studios következő játéka, a Back 4 Blood augusztusban aranylemezre került, utána pedig egy nyílt bétában próbálhatta ki mindenki, hogy mire fizethetünk be októberben – mi is rávetettük magunkat, és összegyűjtöttük a tapasztalatainkat. Most egy új előzetes érkezett hozzá, ami a kampányt helyezi középpontjába.

A Back 4 Blood világában a Ridden nevezetű, agresszív parazita felel minden rosszért, mi pedig a kevés túlélő bőrébe bújva igyekezzük elkerülni, hogy fűbe harapjunk. Simon Mackenzie, a vezető író szerint mind a nyolc túlélő ad majd valami egyedit a történethez. A kampány „kanonikus” sztoriját átvezetővideók adják, de a játszható szereplők eltérően reagálnak majd bizonyos helyzetekre vagy karakterekre, ami által jobban megismerhetjük a világot – ez hivatott ösztönözni az újrajátszást.

A kampány mellett PvP-játékmód is helyet kap a Back 4 Bloodban, és mindkettőt kedvünkre gyűrhetjük majd október 12-től PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en. Már aznap megtalálhatjuk az Xbox Game Pass kínálatában is.

7 komment - szólj hozzá!