Back 4 Blood - előzetesen a kampány

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Egy hónap van még hátra a Back 4 Blood megjelenéséig, amelyben többféle játékmódban is nekimehetünk a zombiapokalipszisnek. Ezek közül a kampány kapta a legújabb előzetesben a főszerepet, amihez minden túlélő ad valami egyedit.

A Left 4 Dead-játékokért felelős Turtle Rock Studios következő játéka, a Back 4 Blood augusztusban aranylemezre került, utána pedig egy nyílt bétában próbálhatta ki mindenki, hogy mire fizethetünk be októberben – mi is rávetettük magunkat, és összegyűjtöttük a tapasztalatainkat. Most egy új előzetes érkezett hozzá, ami a kampányt helyezi középpontjába.

A Back 4 Blood világában a Ridden nevezetű, agresszív parazita felel minden rosszért, mi pedig a kevés túlélő bőrébe bújva igyekezzük elkerülni, hogy fűbe harapjunk. Simon Mackenzie, a vezető író szerint mind a nyolc túlélő ad majd valami egyedit a történethez. A kampány „kanonikus” sztoriját átvezetővideók adják, de a játszható szereplők eltérően reagálnak majd bizonyos helyzetekre vagy karakterekre, ami által jobban megismerhetjük a világot – ez hivatott ösztönözni az újrajátszást.

A kampány mellett PvP-játékmód is helyet kap a Back 4 Bloodban, és mindkettőt kedvünkre gyűrhetjük majd október 12-től PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en. Már aznap megtalálhatjuk az Xbox Game Pass kínálatában is.

7.
7.
BrockSamson
A beta tetszett, de legfeljebb Xbox Game Passal fogjuk tolni, mert annyit sajnos nem er, amennyiert adjak.
6.
6.
nemfontos
Ebből minél többet látok, annál kevésbé tűnik jónak... Mire megjelenik már egyáltalán nem is fog érdekelni... :)
5.
5.
JohnSpartan
Bíztam a játèkban hogy hátha megüti a L4D szintet ès talán meg is üti de eddig elèg kevès amit ennyi pènzèrt felmutattak. Majd talán egy leárazás alkalmával.
4.
4.
markoci555
az egy dolog hogy a karakterek hogyan reagálnak, de betehettek volna egynél több monológot, hogy amikor újraviszi az ember, ne ugyan azt hallja újra meg újra... (ha így lesz akkor jó, de bétában vagy 3x elmondják ugyan azt)
3.
3.
Shao Kahn
#2: Köszönöm szépen! Pedig úgy megvettem volna ha van szinglije! Francba!
2.
2.
hedzsooo
#1: https://store.steampowered.com/app/924970/Back_4_Blood/
1.
1.
Shao Kahn
Van ebben single player kampány, vagy kizárólag multiplayer játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...