Mától bővíthetjük a PlayStation 5 tárhelyét

Véget ért a bétatesztelés, a mai napon méretes rendszerfrissítés érkezik a PlayStation 5-höz, amely egyebek mellett lehetővé teszi, hogy M.2 SSD-vel bővítsük az új generációs konzol tárhelyét.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#7: Viszont most már akár egy 4 terást is beletehetsz. Az SX sokkal “elegánsabban” bővíthető ( nem kell szétszedni ) ahhoz viszont egyelőre csak 1 terás bővítés van, bár ahogy Neotechtr megjegyezte, egy “igazi gamernek” ez nem kell úgyebár…. ;)
#9
#7: Akkor meg a rendszer lenne lassú, meg a gyártási költséget dobta volna meg, ezt úgy hívják: kompromisszum. Egy konzol mindig is arról szólt.
#8
#6: Ja jogos, már én sem emlékeztem, hogy pontosan mennyi is. Úgy tudsz vele spórolni, hogy kijátszod, uninstall, mehet fel egy másik. Bő 10-15 játékra van hely akkor kb., bár ez ugye méret függvénye.
#7
A rendszernek rakhattak volna külön memóriát ne a tárhelyből vegyen el még az is .
De az az igazság a PS5 Ára ÍGY IS NAGYON BARÁTINAK mondható …
#6
#3: Pont hogy bruttó 825gb és nettó 667gb ez a maximum amire rakhatod a cuccaid a többi a rendszer,profilod beállításaid,stb..
Szóval a cikkben szereplő 825gb pont ugyan akkora tévedés mint az 512gb....
Persze jobban hangzik hogy 825gb-vel jött a ps5 csak ez egy hazugság annak fényében hogy ebből neked 667 marad amint elindítottad és belaktad a rendszert.....
#5
Egy gamernek elég, egy ikongyűjtönek nem elég. Ha valóban játszol valamivel, vagy valamikkel, akkor sok is. Ha szereted az ikongyűjteményt, akkor moderált ennyi hely.
#4
667 GB
#3
Nettó 825 Gb, bruttó 1 TB... Bár nincs PS5, szóval tényleges értéket nem tudok, de akörül lehet.
#2
fojeszModerátor
#1: Ah, jogos, javítom.
#1
Azért az 512 GB az enyhe csúsztatás a cikkben... Ettől többet várnék egy szakmai laptól.