Megérkezett a felhős játék a windowsos Xbox appba

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 15.
  • Letöltés
Link másolása
Véget ért a tesztelés, mostantól mindenki számára elérhető az Xbox Cloud Gaming a windowsos Xbox alkalmazáson keresztül, emellett pedig már a Remote Play lehetősége is nyitva váll a PC-sek előtt.

Már tesztelték egy ideje, mostantól azonban mindenki számára elérhetővé vált az Xbox Cloud Gaming a windowsos Xbox alkalmazáson keresztül. A felhős játék persze már jó ideje eljutott számítógépekre is, eddig azonban kizárólag a böngészőnkön keresztül férhettünk hozzá.

Emellett a Remote Play is élesedett PC-n, ami azt jelenti, hogy az app közreműködésével streamelhetjük az Xbox Series X/S-játékainkat, helyi hálózaton vagy akár mobilinterneten keresztül is. A játék 1080p és 60 fps mellett mehet legfeljebb, és bizonyos első generációs Xbox- vagy Xbox 360-címek is elérhetők így.

2.
2.
Ooorky
Most éppen az ingyen GP for PC van aktiválva (notebook gyári Windows 10-éhez adták nyáron), abban ott a gomb, de kiírja, hogy vegyek Ultimate-et :D
Mondjuk Ultimate-tel már múlt hónapban is működött kliensből, nem volt olyan latency, mint böngészőben, de pl. Dirt 5-ben picit előbb kellett fékezni/kanyarodni, mint ahogy ösztönösen csináltam volna.
1.
1.
Viktor_The_Best
Mar a cloud streaming jatekokat is streamelhetjuk? Eldobom az agyam mik vannak XD Majd nezhetjuk akkor a mikrolaggokat ahogy jatszik valaki, meg ugye gyors internet is kell hozza...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...