Élőszereplős sorozat készül a Driver alapján

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Visszatér a Driver, bár valószínűleg nem éppen abban a formában, ahogy azt a rajongók várták volna: a Ubisoft közreműködésével élőszereplős sorozat készül a franchise alapján.

A Ubisoft bejelentette, hogy a Ubisoft Film & Television közreműködésével élőszereplős sorozat készül a Driver alapján. A történet ezúttal is John Tannerre, az autóversenyzőből lett beépített ügynökre fókuszál, akinek a célja az, hogy leszámoljon a szervezett bűnözéssel. Az adaptáció a Binge.comra készül: ez egy új streamingszolgáltató, amely kifejezetten gamer tartalmakra fókuszál majd, és jövőre rajtol el.

A rajongók régóta várják már, hogy a Driver visszatérjen, hiszen 2011 óta nem kaptak teljes értékű folytatást a címhez, sőt a 2015-ös, motorcsónakos mobiljátékon kívül egyáltalán nem hallatott magáról a franchise. Ami a kiadó filmes törekvéseit illeti, azokból nincs hiány: legutóbb a Werewolves Within alapján készült egy független mozi, jelenleg pedig gőzerővel készül a The Division, a Splinter Cell, a Far Cry, a Beyond Good & Evil és az Assassin's Creed - élőszereplős vagy animációs - feldolgozása is többek között. 

10.
10.
Viktor_The_Best
Inkabb egy remake-et csinalnanakk ebbol, sorozat senkit se erdekel!
9.
9.
luzsi04
Főleg hogy már van egy film, Gengszterek sofőrje.
https://m.imdb.com/title/tt0077474/
Rég láttam már, de akkor pont azt beszéltük hogy tuti ebből lett a játék.
8.
8.
Brenor
Driver első része volt az életem legelső nyílt világú játéka. Imádtam Miamiban free roamozni. Az hiányzott benne, hogy nem lehetett más autóba beszállni és a körözési rendszer nagyon idegesítő volt. GTA 3/VC hozta el nekem azt amit hiányoltam a Driverből. Kíváncsi leszek erre a sorozatra. De akkor remélem a 60-as 70-es évek korszaka lesz benne, mint a többi Driver játékban. Egyébként a GTA-ból is lehetne sorozat, akár nem élőszereplős, hanem olyan rajzolása lehetne, mint ami a GTA artworkokben van. Milyen hangulatos lenne egy ilyen GTA artwork stílusú GTA3/VC/SA sorozat.
7.
7.
Maradjuk annyiban, hogy az első Driver game azért jó volt. Nehéz, de jó. Én még PSX-en toltam. Ami utána jött az szerintem már izé... de ha nem is annyira izé, akkor is a legutolsó rész egy nettó konzolos szarság, aminek se eleje se vége nincs.
6.
6.
Anti4730
Tudtommal a driver eloszor film volt, es aztan lett jatek. Van egy driver nevu film, asszem valamikor a hetvenes evekben keszult, es a storyja is eleg hasonlo az elso jatekhoz.
5.
5.
Nothing
#2: "És tudna bármiben is különbözni pl. a halálos iramban sorozattól?"

Persze. Mondjuk elképzelhető, hogy nem egy nézhetetlen, csöcsös-macsós-egysoros cgi parádé lenne belőle.
4.
4.
Matt94
Ez a játék még ps1-en volt nekem nagy szám. Még a Driver 1,2.
3.
3.
#2: "És tudna bármiben is különbözni pl. a halálos iramban sorozattól"

Persze: több duma, kevesebb akció.
2.
2.
Shao Kahn
Bár a driver franchise-ból és csak a parrallel lines-t ismerem (az is vacak), de megkérdem, miért kéne filmet csinálni egy ilyen pehelysúlyú, gyenge játéksorozatból, mint a driver? Mi értelme? És tudna bármiben is különbözni pl. a halálos iramban sorozattól, ami a maximumot nyújtotta már a kategóriában?
1.
1.
Nothing
A San Francisco-ból el tudnék képzelni egy jóféle autózúzós akció thrillert, misztikus elemekkel, ahogy a kómában fekvő Tanner "megálmodja" a Jericho utáni hajszát, miközben a város maga is belefonódik az ügybe, mint egy overseer entitás (üres hirdetőtáblákon megjelenő utalások stb.). A főszerepben mondjuk Frank Grillo, rendező: Scott Vaugh. :) Helló, Hollywood!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...