Felsorakoznak a Star Wars: Hunters hősei

Miután a tegnapi Apple-műsorban több snittet is elcsíphettünk a Zyngánál készülő Star Wars: Huntersből, sejthető volt, hogy a fejlesztőcég készül még látnivalóval az este folyamán. Így is lett, csekkoljátok az új trailert!

A Star Wars: Hunters egy free-to-play anyag lesz, amely mobilokra és Nintendo Switchre jelenik majd meg 2022-ben. A multiplayer-orientált akciójátékban két négyfős csapat eshet egymásnak egy arénában, a történet szerint pedig a birodalom összeomlása után járunk a Vespaara nevű bolygón, ahol hőseink gladiátorként harcolnak egy showműsor keretei között.

A fenti trailer ugyan teljes mértékben CG, legalább felsorakoztatja a játék első kilenc, különböző képességekkel rendelkező és egyébként testreszabható karakterét. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, a Zynga fejlesztői teljesen szabadon engedték a fantáziájukat: van itt vuki, mandalóri, egykori rohamosztagos, veterán a lázadóktól, fejvadász, a sötét oldalt képviselő harcos, a legemlékezetesebb azonban minden bizonnyal a két jawa, a droidekában guruló ugnaught vagy a fénykardozó droid lesz - akit J-3D1-nek hívnak, és egyébként úgy programoztak, hogy azt higgye, vele van az Erő. 

4 komment - szólj hozzá!