Nintendo Switch - helló, bluetoothos fejhallgatók!

A játékosok nagyjából a Switch bemutatkozása óta könyörögtek a Nintendónak, hogy tegye lehetővé a bluetoothos fejhallgatók használatát a konzolon, azonban erre egészen eddig várniuk kellett, ha nem akartak külső kiegészítőt használni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#7: Inkább az árukapcsolás lehet, a Low Latency BT support se került volna semmibe.
#8
#4: Árucsatolás... vedd hozzá az atomdrága szarjukat
#6
#5: Az XBOX-ban és a PS5-ben is van BT. Csak a headseteket nem támogatja. A PS4-en se BT-n megy a füles…. Amúgy nem kérdeztem hogy megy-e ( tudom hogy nem ) hanem hogy miért kellett teljesen kihagyni a supportot. Azért ENNYIRE biztos nem késne a hang. Vagy legalább hagyták volna meg a döntést a usernek. ( persze azért lehet sejteni / tudni az okát )
#5
#4: A PS4-en van bluetooth, csak nem jó neki egy mezei Sony fülhallgató/fejhallgató, csak a dedikáltan playstationöst engedi csatlakozni. Az indoklás szerint, mert a többivel késne a hang, for the players. Elvileg, amin van jack csatlakozó, azzal lehet trükközni, hogy mégis lehessen csatlakoztatni.
Se az Xboxokon nincs bluetooth, se a PS5-ben, ezekhez csak olyan füles jó, aminek van usb stickje.
#4
Egyszerűen nem értem mi tartott ennyi ideig. Mondjuk az se teljesen világos hogy a másik két konzolon miért nem sima BT audio van.
#3
Na a végén még kiderül, hogy van hangja is ennek a motyónak.
#2
#1: iPhone 13? :)
#1
Wow, nem semmi. Ennyi innovációt egy helyen nem láttam a magyar start-up körkép óta.