Nem jelenik meg idén a Rocksmith+

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 15.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft gitároktató sorozatának legújabb darabjára még várnunk kell. A Rocksmith+ nyári startját nem sikerült tartani, és idén már nem is ülhetünk le elé gyakorolni. A fejlesztők néhány kulcsfunkcióra extra figyelmet fordítanak.

A júniusi Ubisoft Forwardon lepleződött le a Rocksmith+, ami az ígéretek szerint új szintre emeli az interaktív gitártanulást. Akusztikus, elektromos és basszusgitározni is gyakorolhatunk majd az új Rocksmithszel, amely újfajta, még pontosabb módon követi a fejlődésünket. A bejelentés napján megnyílt a zárt béta, a PC-s változat megjelenését pedig még a nyárra ígérték. 

Ezt nem sikerült tartani, amit a Ubisoft nyilvánosan is elismert: 2022-ig elhalasztják a szolgáltatás rajtját. A zárt béta tanulságai alapján bőven van még munka néhány kulcsfunkcióval, így például a zenekatalógusban való böngészéssel és a hangfelismeréssel is. Az ígéretek szerint ötezernél is több zeneszám lesz elérhető a Rocksmith+-ban a rajtkor, de a fejlesztők szerint a mennyiség mellett az is fontos, hogy mindenki könnyűszerrel megtalálja a neki való dalokat.

Pontos új megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de remélhetőleg mielőbb újra hallunk a játék felől. A Rocksmith+ PC mellett mobileszközökre, illetve idővel PlayStationökre és Xboxokra is érkezik.

1.
1.
Őrnagy
Ez milyen jó dolog! Szerintem kurvanagy találmány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...