A következő Drakulává lehetünk a V Risingban

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Évszázados álmunkból ébredve azt találjuk, hogy túl sok az élő a vidéken. Erejét vesztett vámpírként kell vért vadásznunk, embereket igába hajtanunk és a nap perzselő sugarait elkerülve új birodalmat építenünk.

A Battlerite-on és a Dead Island: Epidemicen is dolgozó Stunlock Studios következő alkotása egy vámpíros túlélőjáték lesz. A V Risingban kezdetben egy meggyengült, frissen felébredt vámpírt irányíthatunk, aki a közeli települések lakóira vadászva rakja le egy új vámpírbirodalom alapjait. A naptól persze óvakodnunk kell, az ezúttal sem a vámpír legjobb barátja.

De ha már barát: másokkal összefogva is nekiveselkedhetünk a gótikus világ meghódításának, amivel a legerősebb szent hősöket és mitikus fenevadakat is legyűrhetjük. Persze a magánzóknak is terem babér, hiszen a kastélyunk fejlesztéséhez szükséges anyagokat más vámpírlakok ostromával is megszerezhetjük. Megtanulhatunk sötét erőket irányítani, hűséges szolgákat gyűjthetünk, de közben a vérszomjunkat is folyamatosan csillapítanunk kell.

A fejlesztők készek arra, hogy bétafázisba léptessék a V Risingot, amelyre már lehet jelentkezni is.

1.
1.
Stack
Jónak tűnik. Az ötlet nagyon tetszik :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...