Sable - mi rejtőzik a maszk mögött?

A Sable sivataglakóinak életében kiemelt szerepet játszanak az álarcok. Amikor kalandra indulunk, mi is számtalan maszkot fedezhetünk fel a misztikus romok között – de hogy ez miért is olyan fontos, arról szól a legújabb előzetes.

A Sable viszonylag sokat forgolódott különböző játékeseményeken az elmúlt hónapokban: láthattuk a Guerrilla Collective-nél, az ID@Xboxnál és a The Indie Housesnál is. A Shedworks játékában egy misztikus, ősi titkokkal teli sivatagba látogatunk, ahol egy beavatási szertartásra küldött szereplő bőrébe bújva fedezhetjük fel a világot.

Az új előzetes a Sable világában kiemelten fontos álarcokról szól. A sivataglakók gyermekkoruktól kezdve maszkot hordanak, amelyek kezdetben ugyanolyanok, ám idővel mindenki a maga képére módosítgatja. A kalandunk során megannyi különleges álarc birtokába juthatunk, amelyeket titkos helyek feltérképezésével, mások megsegítésével vagy kihívások legyőzésével szerezhetünk meg.

A Sable szeptember 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, ráadásul egyike lesz a tucatnyi indie játéknak, amelyek a hónap során érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába.

1 komment - szólj hozzá!