Csúszik egy kicsit a Battlefield 2042

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 16.
  • Csúszás
Link másolása
Tegnap már pletykáltak róla, az este folyamán pedig hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy csúszik egy kicsit a Battlefield 2042, így az október helyett csak novemberben látja meg a napvilágot.

Az eredeti elképzelések szerint október 22-én került volna boltokba a Battlefield 2042, azonban a DICE bejelentette, hogy "előre nem látott kihívások" miatt végül csak november 19-én érkezik a játék. A nyílt bétateszt részleteit még a hónap folyamán megosztja velünk a csapat, az viszont már nem derült ki, hogy a megjelenéssel együtt az is csúszik-e. Legutóbb szeptember 22-i dátumot pletykáltak a nyilvános próbakör kapcsán.

"A következő generáció Battlefieldjét egy globális pandémia alatt fejlesztjük, ami előre nem látott kihívásokat hozott a csapataink számára" - írja levelében a DICE vezetője, Oskar Gabrielson. "A játék méreteiből kiindulva reméltük, hogy ahogy közeledik a rajt, mi is visszatérhetünk a stúdióinkba, miután azonban a jelenlegi körülmények ezt nem teszik lehetővé, és otthonról dolgozunk rendkívül keményen, úgy éreztük, hogy extra időre van szükségünk ahhoz, hogy azt a Battlefield 2042-t kapják a játékosok, amit megálmodtunk. A lelkesedésetek nagyon inspiráló. Hiszünk a játékban, és az utolsó simításokat végezzük - addig is köszönjük a türelmeteket!"

6.
6.
Dízel
#4: Most viszont azt érzem nagyot fog menni a bf. Több helyről inkább azt nyomatják, jól megy a bf marketingeseinek.
5.
5.
Spiderling
Akkor viszont valószinűleg találtak valamilyen kritikus bugot, ami végett késik 1 hónapot.
4.
4.
crytek
#2: Cod mindig is felmosta a padlót a BF-el bevételileg ,szóval az biztos nem ok a csúszásra :)
3.
3.
Parano1d
#2: Mi ebben a taktika? A COD jól fog teljesíteni, mert mindíg veszik mint a cukrot. A Bf 2042 is sikeres lesz, mert Bf a neve. Nem kell ezeket a dolgokat túlgondolni.
Mondom ezt úgy, hogy személy szerint egyikért sem adnék pénzt, mert nem szeretem a stílust.
2.
2.
Spiderling
#1: Én erre azt irom, hogy ez egy taktika a Dice részéről. Megvárják hogyan teljesit az új COD, és majd utána adják ki a BF 2042-őt.
Ha nagyon jól teljesit a COD, akkor lehet ráhúznak még 1 hónapot is akár, és a karácsonyi szezonban adják ki. EZ sem lenne meglepő.
I have spoken!
1.
1.
Dízel
Egy honap csuszas nem a vilag. Siman belefer. A jovo ev eleji csuszasra mondjuk azt mondtam hogy az kicsit durva,m. Ha iden jon a jatek Kkor az durranni fog, jovore mar nem lenne akkora a langja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...