Folytatódik a Daemon X Machina

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a fejlesztőcsapat producere azonban a minap megígérte, hogy mindenképpen szeretnének folytatást készíteni a mechás játékhoz.

Nemrég ünnepelte a második szülinapját a Daemon X Machina, amely eredetileg Nintendo Switchen látta meg a napvilágot, majd nem sokkal később PC-n is tiszteletét tette. A mechás játékot mi is teszteltük, és bár nem voltunk vele maradéktalanul elégedettek, azt megadtuk neki, hogy stílusos látványvilággal és akciódús csatákkal várta a téma kedvelőit.

Ők örülhetnek annak a hírnek is, miszerint nagyon valószínű, hogy érkezik a folytatás. A játékot fejlesztő csapat, a Marvelous alá tartozó First Studio producere, Kenichiro Tsukuda az ünneplés apropóján tartott livestreamben ígérte meg, hogy elkészítik a második részt. Tsukuda maga is leszögezi, hogy ez még nem bejelentés, ráadásul szeretnének tesztelni egy sort és alaposan átgondolni, hogy mit is csináljanak legközelebb - vagyis eltart még egy jó darabig, míg bármit láthatunk majd az anyagból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...